DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.38 ₺
G.ALTIN 2,865.37 ₺
BTC 62,989.26 $
ETH 2,452.64 $
BİST 9,923.93

Kaçak Otoparklar Gülbahçe Mahallesi Sakinlerini Endişelendiriyor

GündemYerelBursa 19
Yayınlama: 4 Temmuz 2024 Perşembe 12:18 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Gülbahçe Mahallesi’ndeki kaçak otoparklar, mahalle sakinlerinin tepkisine sebep oluyor. Bazı bina sahipleri ara sokaklardaki boş arazileri kaçak otopark olarak işletiyor ve burada park eden mahalle sakinlerinden para talep ediyor. Gülbahçe Mahallesi sakinleri ise durumdan oldukça şikayetçi ve kaçak otopark sorununun çözülmesi için yetkililerden yardım istiyor.

Kaçak Otoparklar Gülbahçe Mahallesi Sakinlerini Endişelendiriyor

Bursa'nın eski mahallelerinden biri olan Gülbahçe Mahallesi'nde kaçak otoparklar krize yol açıyor! Mahalle sakinleri isyan ediyor. Detaylar için içeriğimize göz atın.

Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Gülbahçe Mahallesi’ndeki kaçak otoparklar, mahalle sakinlerinin tepkisine sebep oluyor.

Melih KAYACI / HERKES DUYSUN

BURSA (İGFA) - İddialara göre Bursa’nın eski mahallelerinden biri olan Gülbahçe Mahallesi’ndeki ara sokaklarda bulunan boş arazileri bazı bina sahipleri otopark olarak adlandırıyor.

Söz konusu şahsılar tarafından kaçak otopark olarak işletilen arazilere arabasını park eden mahalle sakinlerinden para alınıyor.

Gülbahçe Mahallesi sakinleri ise durumdan oldukça şikayetçi. Mahalleye ciddi şekilde yayılmış olan kaçak otopark sorunun çözülmesi için yetkililerden yardım isteyen mahalle sakinleri ayrıca Gülbahçe Mahallesi’ne belediye tarafından bir otopark yapılmasını da talep ediyor.

Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Gülbahçe Mahallesi'nde kaçak otoparklar sorunu gün geçtikçe büyüyor. Bazı bina sahiplerinin boş arazileri kaçak otopark olarak işletmesi, mahalle sakinleri arasında ciddi endişeye neden oluyor. Bu durumun çözümü için yetkililerin kısa sürede harekete geçmesi bekleniyor.

BENZER HABER