DOLAR 34.24 ₺
EURO 37.23 ₺
STERLIN 44.73 ₺
G.ALTIN 2,984.08 ₺
BTC 67,524.89 $
ETH 2,615.98 $
BİST 8,924.25

'Kaç Vesait'ın Renkli Lansmanı Bursalıları Coşturdu

MagazinYerelBursa 7
Yayınlama: 21 Nisan 2024 Pazar 09:21 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Pop müziğin Bursalı yetenekli ve üretken ismi Hakan Adanur, yeni şarkısı 'Kaç Vesait' ile sessizliğini bozdu. Bursalı sanatçı, enerjik bir lansmanla yeni eserini tanıttı.

'Kaç Vesait'ın Renkli Lansmanı Bursalıları Coşturdu

Bursa'nın müzik sahnesinde dikkatleri üzerine çeken Hakan Adanur, uzun bir aradan sonra yeni şarkısı 'Kaç Vesait' ile hayranlarının karşısına çıktı. Renkli bir lansmanla gerçekleşen tanıtım, Bursa'da büyük ilgi gördü.

Pop müziğin Bursalı yetenekli ve üretken ismi Hakan Adanur, uzun süren sessizliğini yeni şarkısı 'Kaç Vesait’ ile bozdu. Sanatçı, yeni eserini renkli bir lansmanla tanıttı.

BURSA (İGFA) -  Son albümü 'Tilki Misali'nin ardından uzun süren suskunluğunu yine sözü ve müziği kendisine ait olan aranjesini ise Ödül Erdoğan’ın yaptığı 'Kaç Vesait’ ile sonlandıran Hakan Adanur, yeni şarkısını düzenlediği lansmanla tanıttı.

Şarkısını eşi Esra Adanur’un doğumgünü olan 20 Nisan’da yayınlayan şarkıcı, Loft Game Coffee’deki renkli lansmanda hayat arkadaşına bir de sürpriz yaptı.

Basın mensuplarının büyük ilgi gösterdiği lansmanda eşinin doğum gününü de kutlayan Adanur, Esra Adanur’u duygulandırdı. 'Kaç Vesait’i ilk kez seslendirdiği lansmanda gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Adanur, "Dinleyen herkesin çok beğendiği enerjik, kıpır kıpır bir şarkı oldu. Umarım dinleyen herkes bu enerjiyi alır. Müzik benim için tutkudan da öte..." dedi.

Bursalı pop müziğin sevilen ismi Hakan Adanur, 'Kaç Vesait' isimli enerjik şarkısıyla sevenlerinin beğenisini kazandı. Yeni eserini eşi Esra Adanur'un doğum gününde yayınlayan sanatçı, Loft Game Coffee'deki renkli lansmanda duygusal anlar yaşattı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Adanur, dinleyicilere enerjik ve kıpır kıpır bir müzik deneyimi sunmayı amaçladığını belirtti.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code