DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.09 ₺
STERLIN 45.34 ₺
G.ALTIN 2,834.58 ₺
BTC 61,781.42 $
ETH 2,383.33 $
BİST 9,975.61

Jeep Sahiplenme Fırsatı: Avenger, Renegade ve Compass Modellerine Yüzde Sıfır Faizli Kredi!

Ekonomi 8
Yayınlama: 14 Ağustos 2024 Çarşamba 11:29 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Jeep®, Avenger, Renegade ve Compass modelleri, yüzde sıfır faizli kredi kampanyası başlattı. Avenger Elektrik ve E-Hybrid ile 150 bin TL'ye 12 ay kredi imkanı sunuluyor. Renegade ve Compass modellerinde de benzer fırsatlar mevcut.

Jeep Sahiplenme Fırsatı: Avenger, Renegade ve Compass Modellerine Yüzde Sıfır Faizli Kredi!

Jeep sahibi olmak isteyenler için müjde! Avenger, Renegade ve Compass modellerine özel yüzde sıfır faizli kredi kampanyası başladı. Elektrikli ve hibrit motor seçenekleriyle dikkat çeken modellerde 150 bin TL'ye 12 ay boyunca faizsiz kredi imkanı sunuluyor. Detaylar için hemen okumaya başlayın!

Ürün gamı tamamen hibrit ve elektrikli modellerden oluşan Jeep®, Avenger, Renegade ve Compass modellerine özel bir kampanya başlattı.

İSTANBUL (İGFA) - Ağustos ayı boyunca geçerli olan kampanya dahilinde, kendi segmentinin en çok tercih edilen modeli Avenger’ın tamamen elektrikli ve hibrit motor seçenekli versiyonları Electric ve E-Hybrid için 150 bin TL'ye 12 ay yüzde sıfır faizli kredi olanağı sağlanıyor.

Jeep®’in kabiliyetli küçük SUV’u Renegade’e de ay sonuna dek aynı kredi kampanyası ile sahip olunabiliyor.

1.999.900 TL’den başlayan fiyatla satışa sunulan Compass Limited e-Hybrid’de 300 bin TL; Summit donanım seviyesinde ise 250 bin TL’lik indirim seçenekleri, yine ay sonuna dek müşterileri bekliyor.

Jeep®, Avenger, Renegade ve Compass modellerine özel yüzde sıfır faizli kredi kampanyası ile tüketicilere cazip fırsatlar sunuyor. Avantajlı ödeme koşullarıyla dikkat çeken kampanya, Ağustos ayı boyunca geçerli olacak. Avenger'ın elektrikli ve hibrit modellerinde, Renegade ve Compass modellerinde sunulan indirim fırsatlarıyla Jeep severlerin ilgisini çekiyor. Siz de bu benzersiz fırsattan yararlanmak için tercihinizi yapabilirsiniz.

BENZER HABER