DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.50 ₺
G.ALTIN 2,878.50 ₺
BTC 62,972.65 $
ETH 2,452.00 $
BİST 9,900.25

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin Mardin'de Denetim ve Ziyaretlerde Bulundu

GündemYerelMardin 7
Yayınlama: 22 Mart 2024 Cuma 19:19 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bölgedeki birliklerde denetim ve incelemelerde bulunmak üzere Mardin'i ziyaret eden Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun'u ziyaret etti. İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu da ziyarette hazır bulundu.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin Mardin'de Denetim ve Ziyaretlerde Bulundu

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Mardin'e yaptığı ziyarette bölgedeki birliklerde denetimlerde bulundu. Görüşmeler ve incelemeler kapsamında, il Valisi ve Belediye Başkan Vekili ile bir araya geldi. Ziyarete ilişkin detaylar haberimizde!

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Mardin'i ziyaret etti.

Şehmus EDİS / MARDİN (İGFA) - Bölgedeki birliklerde denetim ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun'u makamında ziyaret etti.

Valilik Şeref Defterini imzalayan Orgeneral Çetin daha sonra Valilik makamında Vali Akkoyun ile bir süre görüştü.

Ziyarette Mardin İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu da hazır bulundu.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Mardin'e gerçekleştirdiği ziyarette bölgedeki güvenlik birimlerinde denetimlerde bulundu ve incelemelerde bulundu. Vali Tuncay Akkoyun ile görüşen Orgeneral Çetin, ziyaret sırasında Mardin İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu'nun da hazır bulundu. Toplantılar ve değerlendirmeler kapsamında, bölgenin güvenlik ve huzuruna yönelik yapılan çalışmalar ele alındı.

BENZER HABER