DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.10 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,858.46 ₺
BTC 62,981.32 $
ETH 2,452.33 $
BİST 9,913.70

Jandarma, Enez Sahilinde Güvenliği Sağladı!

GündemYerelEdirne 9
Yayınlama: 24 Temmuz 2024 Çarşamba 16:19 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Enez İlçe Jandarma Komutanlığı Türizm Jandarma Timleri, Sultaniçe köyü sahilinde vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde tatil yapabilmeleri için denetimler gerçekleştirdi. Jandarma ekipleri, kimlik kontrolü, araç araması ve esnaf denetimleri gibi işlemler yaparak bölgede huzur ve asayişi sağlamayı amaçladı. Vatandaşlara güvenlik ve asayiş konularında da bilgiler verildi.

Jandarma, Enez Sahilinde Güvenliği Sağladı!

Edirne İl Jandarma Komutanlığı'nın Enez sahilinde gerçekleştirdiği güvenlik denetimleri, vatandaşların rahat ve huzurlu bir tatil geçirmelerini sağladı. Kimlik kontrolünden araç aramalarına kadar geniş kapsamlı işlemler yapıldı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Enez İlçe Jandarma Komutanlığı Türizm Jandarma Timleri, Sultaniçe köyü sahilinde vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde tatil yapabilmeleri için denetimler gerçekleştirdi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Jandarma ekipleri, Enez'e bağlı Sultaniçe köyü sahilinde gerekli denetim ve kontrolleri yaparak emniyet tedbirleri aldı. Bu sayede bölgede huzur ve asayişin sağlanması amaçlandı.

Denetimlerde kimlik kontrolü, araç araması ve esnaf denetimleri gibi işlemler gerçekleştirildi. Ayrıca vatandaşlara güvenlik ve asayiş konularında da bilgiler verildi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Enez İlçe Jandarma Komutanlığı Türizm Jandarma Timleri, Sultaniçe köyü sahilinde tatilcilerin huzurlu ve güvenli bir tatil geçirmelerini sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. Sahilde yapılan denetimlerle bölgede huzur ve asayişin sağlanması amaçlanıyor. Jandarma ekiplerinin titiz çalışmalarıyla vatandaşlar kendilerini güvende hissediyor.

BENZER HABER