DOLAR 34.26 ₺
EURO 37.03 ₺
STERLIN 44.47 ₺
G.ALTIN 3,030.37 ₺
BTC 67,435.19 $
ETH 2,641.04 $
BİST 8,838.60

Jandarma Drone ile Enez, Keşan Karayolu'nda Şaşırtıcı Trafik Denetimi!

GündemYerelEdirne 6
Yayınlama: 25 Nisan 2024 Perşembe 12:58 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarma ekipleri, can ve mal kayıplarına neden olan trafik kazalarının engellenmesine yönelik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Enez ilçesi Keşan-Enez karayolunda yapılan drone destekli trafik denetimi sırasında sürücüler ve araçlar titizlikle kontrol edildi ve herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı.

Jandarma Drone ile Enez, Keşan Karayolu'nda Şaşırtıcı Trafik Denetimi!

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması Timleri, Enez ilçesinde şaşırtıcı bir uygulamayla trafiği denetledi. Keşan-Enez karayolunda gerçekleşen drone destekli denetimde sürücüler ve araçlar incelendi, herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmadı. Detaylar haberimizde!

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarma ekipleri, can ve mal kayıplarına neden olan trafik kazalarının engellenmesine yönelik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması Timleri tarafından ilimiz genelinde trafikte seyir halinde olan sürücülere yönelik denetim faaliyetleri devam etmekte. Bu kapsamda, Enez ilçesi Keşan-Enez il yolu Abdurrahim köyü mevkiinde Enez ilçesi Trafik Jandarma timlerince icra edilen drone kamera destekli trafik denetim faaliyetinde seyir halindeki sürücülerin ve araçların trafik kurallarına riayeti, hız ve emniyet tedbirleri kontrolleri yapıldı.

Yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarma ekipleri, Enez ilçesinde drone destekli trafik denetim faaliyetinde bulundu. Seyir halindeki sürücülerin ve araçların trafik kurallarına uyumları titizlikle kontrol edildi ve olumlu sonuçlar elde edildi. Trafik kazalarını önlemek adına yapılan bu tür denetimlerin devam etmesi beklenmektedir.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code