DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.44 ₺
G.ALTIN 2,873.15 ₺
BTC 62,966.01 $
ETH 2,451.74 $
BİST 9,900.25

İznikli vatandaşlar gün yorgunluğunu sahil ve parklarda atıyor

YaşamYerelBursa 4
Yayınlama: 16 Temmuz 2024 Salı 16:15 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa'nın en yeşil ve nezih ilçesi İznik'te vatandaşlar, günün yorgunluğunu sahil ve çevredeki parklarda dinlenerek atıyorlar. Özellikle yaz aylarında sıcaktan kaçan İznikliler, göl kenarındaki parklarda huzur buluyorlar. Sahil ve yeşil alanlarda piknik yapan, hamak kuran ve sohbet eden vatandaşlar, yeşil ve maviyi bir arada yaşamanın keyfini çıkarıyorlar.

İznikli vatandaşlar gün yorgunluğunu sahil ve parklarda atıyor

Bursa'nın huzur dolu ilçesi İznik'te, vatandaşlar günün yorgunluğunu atmak için sahil ve parkları tercih ediyor. Yaz aylarında serin göl kenarlarında huzuru bulan İznikliler, piknik yaparak ve sohbet ederek stresten uzaklaşıyorlar. Göl ve yeşil alanlar, İznikli vatandaşlara mükemmel bir dinlenme ve keyifli vakit geçirme imkanı sunuyor.

İznikli vatandaşlar günün yorgunluğunu, göl kenarlarındaki parklarda dinlenerek atıyor.

BURSA (İGFA)- Bursa’nın en yeşil ve en nezih ilçelerinden biri olan İznik’te vatandaşlar, günün yorgunluğunu sahillerde ve çevredeki yeşil alanlarda dinlenerek atıyorlar.

Özellikle yaz aylarında kavurucu sıcaklardan kaçarak ağaç gölgelerine sığınan İznikli vatandaşlar, çareyi göl kenarında kurulan parklarda buluyor.

Sahillerde ve yeşil alanlarda piknik yapan, hamak kuran, sohbet eden vatandaşlar yeşili ve maviyi bir arada yaşamanın keyfini çıkarıyorlar.

Bursa'nın İznik ilçesinde yaşayan vatandaşlar, stresli günlerin ardından dinlenmek ve huzur bulmak için sahil ve parkları tercih ediyorlar. Özellikle yaz aylarında, sıcak havadan kaçarak göl kenarındaki parklarda piknik yapmak İzniklilerin vazgeçilmez aktivitelerinden biri haline gelmiş durumda. Doğanın içinde huzur bulan vatandaşlar, yeşil ve maviyi bir arada yaşamanın keyifli atmosferini doyasıya yaşıyorlar.

BENZER HABER