DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

İzmit Belediyesi'nin Düzenlediği 23 Nisan Kutlamaları Heyecan Yarattı

YaşamYerelKocaeli 4
Yayınlama: 21 Nisan 2024 Pazar 18:14 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kocaeli'de İzmit Belediyesi öncülüğünde gerçekleşen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri, belediye meydanında büyük bir coşku ile başladı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan kutlama programında atölyeler, tiyatro oyunları, konserler ve yarışmalar yer alıyor.

İzmit Belediyesi'nin Düzenlediği 23 Nisan Kutlamaları Heyecan Yarattı

İzmit Belediyesi'nin 23 Nisan kutlamalarında çocuklar adeta bayram havasına büründü! Kocaeli'de gerçekleşen etkinlikler, belediye meydanında coşku dolu anlar yaşattı. Atölyeler, tiyatro oyunları ve konserlerle dopdolu bir program sunulurken, çocuklar unutulmaz bir bayram geçirecek.

Kocaeli'de İzmit Belediyesi öncülüğünde gerçekleşen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri, belediye meydanında başladı.

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi, her sene olduğu gibi bu sene de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hazırlanan kutlama programı İzmit Belediye Meydanı’nda büyük bir coşku ile gerçekleşiyor.

Çocukların bayramı doyasıya yaşamaları için hazırlanan etkinlik programları kapsamında atölyeler, tiyatro oyunları, gösteriler, konserler, yarışmalar ve çok daha fazlası 3 gün boyunca devam edecek. Çocuk sesleriyle şenlenecek olan belediye meydanında ki ikramlar da ağızları tatlandıracak.

İzmit Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, belediye meydanında başlayarak renkli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Çocukların doyasıya eğlenip öğrenmelerini sağlayacak olan program, 3 gün boyunca çeşitli etkinliklerle devam edecek. Tiyatro oyunlarından konserlere, yarışmalardan atölye çalışmalarına kadar birçok farklı etkinlik çocukları bekliyor.

BENZER HABER