DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

İzmit Belediyesinden Spotçulara Sert Müdahale: Kaldırımlar Mühürleniyor

GündemYerelKocaeli 8
Yayınlama: 1 Temmuz 2024 Pazartesi 10:37 Kaynak: İGF Haber Ajansı

İzmit Belediyesi, Turan Güneş Caddesi’nde kaldırımları işgal eden spotçulara karşı yasal önlemler almaya devam ediyor. Yasal cezaların ardından, kurallara uymayan spotçulara mühürleme uygulaması başlatılıyor.

İzmit Belediyesinden Spotçulara Sert Müdahale: Kaldırımlar Mühürleniyor

İzmit Belediyesi, Turan Güneş Caddesi’nde kaldırımları işgal eden spotçulara yönelik sert önlemler alıyor. Yasal cezaların ardından, belediye mühürleme uygulaması ile kuralları ihlal eden işletmeleri cezalandıracak. Engelli bireylerin, yaşlıların ve ailelerin mağdur olmaması adına sıkı denetimler sürüyor.

İzmit Belediyesi, Turan Güneş Caddesi’nde kaldırımları işgal eden spotçulara yasal cezalar keserken, kurallara uymayan spotçulara yönelik mühürleme uygulaması başlatıyor

KOCAELİ (İGFA)  - İzmit Belediyesi, Turan Güneş Caddesi’nde kaldırımları işgal eden spotçulara karşı yasal önlemler almaya devam ediyor.

Yapılan denetimler sonucunda, kaldırımları işgal eden işletmelere Belediye encümeni tarafindan yasal cezaları kesildi. Ancak, kurallara uymayan spotçular için İzmit Belediyesi daha sıkı tedbirler alacak.

Belediye, kaldırımları kullanılamaz hale getiren işletmelere yönelik kontrolleri sıklaştıracak ve kurallara uymayan işletmeleri mühürleyecek. İzmit Belediyesi  özellikle engelli vatandaşlar, yaşlılar ve çocuklu ailelerin mağduriyet yaşamaması için  kurallara uyma konusunda esnafı uyardı.

İzmit Belediyesi, Turan Güneş Caddesi'nde kaldırımları işgal eden spotçulara karşı kararlı bir tutum sergiliyor. Yasal cezaların yanı sıra, mühürleme uygulaması ile kurallara uymayan işletmeler cezalandırılacak. Bu adımlarla, engelli vatandaşlar, yaşlılar ve çocuklu ailelerin yaşadığı mağduriyetlerin önüne geçilmesi amaçlanıyor.

BENZER HABER