DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.16 ₺
STERLIN 45.46 ₺
G.ALTIN 2,869.44 ₺
BTC 62,984.28 $
ETH 2,452.45 $
BİST 9,922.08

İzmit Belediyesi, Tavşantepe'deki Tartışmalı Merdiveni Yeniden Yapıyor

GündemYerelKocaeli 6
Yayınlama: 10 Nisan 2024 Çarşamba 09:36 Kaynak: İGF Haber Ajansı

İzmit Belediyesi, Tavşantepe ve Bekirdere mahallelerinde, Şehir Hastanesine ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla kurulan güneş enerjili aydınlatma sistemi ve yenilenen eski merdivenlerle ilgili, tartışmaları beraberinde getiren bir yenileme projesi gerçekleştirmişti. Ancak, Kocaeli Şehir Hastanesi yönetiminin merdiveni kaldırması sonucu, İzmit Belediyesi ekipleri tekrar harekete geçerek merdivenin yeniden inşası için çalışmalara başladı. İzmit Belediyesi ekipleri, halkın taleplerine cevap vermeye devam ederek ke

İzmit Belediyesi, Tavşantepe'deki Tartışmalı Merdiveni Yeniden Yapıyor

İzmit Belediyesi, Tavşantepe'de yapılan tartışmalı merdivenlerin yeniden inşası için harekete geçti. Yenilenen eski merdivenler ve güneş enerjili aydınlatma sistemi hakkındaki gelişmeleri takip edin. İzmit'in merdiven yenileme süreci detaylarıyla haberimizde!

İzmit Belediyesinin, Tavşantepe 'de bağlantı yolunda yaptığı merdivenler İzmit Belediyesi ekipleri tarafından yeniden yapılıyor.

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi, Tavşantepe ve Bekirdere mahalleleri sakinlerinin Şehir Hastanesine ulaşımını kolaylaştırmak adına Tavşantepe ile hastane arasındaki bağlantı yoluna güneş enerjili aydınlatma sistemi kurmuş ve eski merdiveni yenilemişti.

EKİPLERİN ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK

Kocaeli Şehir Hastanesi yönetimi ise merdiveni kaldırmıştı. Vatandaşların talebine sessiz kalamayan İzmit Belediyesi ekipleri, tekrardan merdiven inşaasına başladı. İzmit Belediyesi ekiplerinin halk yararına çalışmaları kentin her bölgesinde devam edecek.

İzmit Belediyesi, Şehir Hastanesine ulaşımı kolaylaştırmak adına gerçekleştirdiği merdiven ve aydınlatma sistemi projesinde atılan adımlarla ilgili vatandaşların beklentileri ön planda tutulmuştur. Yeniden yapılan merdivenlerinin şehir halkına sağladığı kolaylık ve işlevsellik hakkında yapılan çalışmaların kenti nasıl etkileyeceği merak konusu. İzmit Belediyesi ekiplerinin, kentin çeşitli bölgelerinde hizmetlerine devam etmesi beklenirken, merdivenlerin tamamlanmasıyla birlikte şehir halkının ulaşım konforunun artması hedefleniyor.

BENZER HABER