DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.40 ₺
G.ALTIN 2,868.21 ₺
BTC 62,979.48 $
ETH 2,452.26 $
BİST 9,917.84

İzmit Belediyesi Şehit Ailelerini Bayramda Ziyaret Etti

YaşamYerelKocaeli 4
Yayınlama: 11 Nisan 2024 Perşembe 11:56 Kaynak: İGF Haber Ajansı

İzmit Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince daha da yoğunlaştırdığı şehit aileleri ziyaretleri kapsamında, Şehit Pilot Üsteğmen Kadir Hasan Tanrıverdi'nin ailesini unutmadı. Koordinatörler Eray Bodur ve Ozan Aksu, şehit ailesine yapılan ziyaret sırasında Başkan Fatma Kaplan Hürriyet'in sevgi ve selamlarını iletti. Aile, Belediye Başkanı Hürriyet'e ve ekibine gösterdikleri ilgi ve anlayış nedeniyle minnettarlıklarını ifade etti.

İzmit Belediyesi Şehit Ailelerini Bayramda Ziyaret Etti

İzmit Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde şehit ailelerini ziyaret etmeye devam ediyor. Koordinatörler Eray Bodur ve Ozan Aksu, Şehit Pilot Üsteğmen Kadir Hasan Tanrıverdi'nin ailesini ziyaret ederek duygusal anlar yaşattılar. Ailenin teşekkürleri ve minnettarlıkları ise duygusal anların doruk noktasını oluşturdu.

İzmit Belediyesi Koordinatörleri Eray Bodur ve Ozan Aksu, Ramazan Bayramı vesilesiyle Şehit Pilot Üsteğmen Kadir Hasan Tanrıverdi’nin ailesini ziyaret etti

KOCAELİ (İGFA) -  İzmit Belediyesi, şehit ailelerini ziyaret etmeyi Ramazan Bayramı’nda da sürdürüyor.

İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu ile STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Eray Bodur, Şehit Pilot Üsteğmen Kadir Hasan Tanrıverdi’nin eşi Feyzan Tanrıverdi, oğlu Gökhan Tanrıverdi ve gelini Elif Tanrıverdi’yi Karabaş Mahallesindeki evlerinde ziyaret etti.

Ozan Aksu ve Eray Bodur, şehit ailesine hediyelerini takdim ederken İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını da iletti.

Şehit Pilot Üsteğmen Kadir Hasan Tanrıverdi’nin ailesi de kendilerini hiçbir zaman unutmayan Başkan Hürriyet ve ekibine teşekkürleri sundu.

İzmit Belediyesi, toplumda dayanışma ve paylaşma duygularının canlı tutulması için önemli adımlar atıyor. Şehit ailelerini unutmayan belediye yetkilileri, Ramazan Bayramı'nda da bu hassasiyetlerini sürdürerek duygusal anların yaşanmasına vesile oluyor. Şehit Pilot Üsteğmen Kadir Hasan Tanrıverdi'nin ailesine yapılan ziyaret, sadece bir bayram sürprizi değil, aynı zamanda manevi destek ve saygının bir ifadesi olarak göze çarpıyor.

BENZER HABER