DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.35 ₺
G.ALTIN 2,863.38 ₺
BTC 62,987.60 $
ETH 2,452.58 $
BİST 9,959.84

İzmit Belediyesi Plajyolu Cumhuriyet Mahallesi'nin İhtiyaçlarını Tespit Ediyor

Gündem 17
Yayınlama: 13 Temmuz 2024 Cumartesi 12:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı

İzmit Belediyesi, mahalle ihtiyaçlarını belirlemek amacıyla Plajyolu Cumhuriyet Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Mahalle Muhtarı Aysun Güler ile bir araya gelen belediye yöneticileri, ihtiyaç ve talepleri not aldı. Muhtar ve vatandaşlar, İzmit Belediyesi ekiplerine gösterdikleri ilgiden memnuniyetlerini dile getirdi.

İzmit Belediyesi Plajyolu Cumhuriyet Mahallesi'nin İhtiyaçlarını Tespit Ediyor

İzmit Belediyesi, Plajyolu Cumhuriyet Mahallesi'nde ihtiyaçları belirlemek için yoğun bir çalışma yürütüyor. Mahalle Muhtarı ve belediye yetkilileri, beraberindeki ekip ile sorunları yerinde tespit ederek vatandaşların beklentilerine yanıt vermeye çalışıyor. Plajyolu Cumhuriyet Mahallesi sakinleri, İzmit Belediyesi'nin ilgisinden memnun kalarak teşekkürlerini iletiyor.

İzmit Belediyesi, Plajyolu Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Aysun Güler ile bir araya gelerek mahallenin ihtiyaçlarına yönelik incelemelerde bulundu

KOCAELİİ (İGFA) - İzmit Belediyesi, mahallelerdeki ihtiyaçları yerinde tespit etmeye devam ediyor. Bu kapsamda İzmit Belediyesi yöneticileri, Plajyolu Cumhuriyet Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Aysun Güler ile bir araya gelen İzmit Belediyesi yöneticileri, ihtiyaç ve talepleri tek tek not aldı.

YOĞUN KATILIM

İnceleme programında İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları Muhammet Ertürk ve Lütfü Obuz, Teknik Danışman Hakan Yalçın, Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen, Park ve Bahçeler Müdürü Devrim Bal, Muhtarlık İşleri Müdürü Ozan Aksu, Temizlik İşleri Müdürü Sedat Çakır, Veterinerlik İşleri Müdürü Dr. Mehmet Çetinkaya ve Zabıta Müdürü Ümit Fındık yer aldı.

SORUNLAR YERİNDE TESPİT EDİLDİ

Mahalleyi Muhtar Güler ile birlikte karış karış dolaşan ekipler, sorunları yerinde tespit etti. Muhtar Aysun Güler ve vatandaşlar da kendileriyle yakından ilgilenen İzmit Belediyesi ekiplerine teşekkürlerini iletti. 

İzmit Belediyesi, Plajyolu Cumhuriyet Mahallesi'nde ihtiyaçları doğrudan yerinde tespit ederek vatandaşların hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor. Yapılan incelemeler, belediyenin mahalle sakinlerine karşı duyarlılığını ortaya koyuyor ve sorunların çözümü için çaba sarf edildiği gözlemleniyor. Her geçen gün artan talepler doğrultusunda yapılan bu tespit çalışmaları, mahalle halkının beklentilerini karşılamak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

BENZER HABER