DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.16 ₺
STERLIN 45.46 ₺
G.ALTIN 2,869.44 ₺
BTC 62,984.28 $
ETH 2,452.45 $
BİST 9,922.08

İzmit Belediyesi Personeline Dijital Akademi Eğitimleri

YaşamYerelKocaeli 4
Yayınlama: 13 Ağustos 2024 Salı 15:33 Kaynak: İGF Haber Ajansı

İzmit Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü bünyesinde hizmete sunulacak olan Dijital Akademi platformunun ikinci eğitimi İzmit Belediyesi personeline verildi. Gençleri dijital dünya ile buluşturmayı hedefleyen eğitimde, web tasarımından içerik yazarlığına, eticaretten e-ihracata kadar geniş kapsamlı eğitimler yer aldı.

İzmit Belediyesi Personeline Dijital Akademi Eğitimleri

İzmit Belediyesi, personeline dijital akademi eğitimleri sunmaya devam ediyor. Son eğitimde etkili sunum teknikleri ele alındı ve gençler dijital dünyayla buluştu. Web tasarımından e-ihracata birçok alanda eğitimler veriliyor.

İzmit Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü bünyesinde hizmete sunulacak olan Dijital Akademi platformunun ikinci eğitimi İzmit Belediyesi personeline verildi

KOCAELİ (İGFA) - Vatandaşların teknolojiyle buluşması adına çalışmalarına aralıksız devam eden İzmit Belediyesi, Dijital Akademi platformunun ikinci eğitimini personele verdi.

Eğitimde etkili sunum teknikleri paylaşıldı.

Bilgi İşlem Müdürlüğü, gençleri dijital dünya ile buluşturup web tasarımdan içerik yazarlığına, e-ticaretten e-ihracata kadar çok çeşitli alanda eğitimlere devam edecek.

İzmit Belediyesi, teknolojinin hızla geliştiği dünyada vatandaşlarına daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla Dijital Akademi platformu üzerinden personeline eğitimler vermeye devam ediyor. Bu eğitimler gençlere dijital yetenekler kazandırırken aynı zamanda çeşitli sektörlerde e-ihracat olanaklarına da kapı aralıyor.

BENZER HABER