DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.09 ₺
STERLIN 45.38 ₺
G.ALTIN 2,842.82 ₺
BTC 61,800.08 $
ETH 2,384.05 $
BİST 9,975.61

İzmit Belediyesi İftar Sofralarını Karaabdülbaki Köy Meydanı ve Şirintepe Mahallesi Eko Park'ta Kuracak

GündemYerelKocaeli 12
Yayınlama: 3 Nisan 2024 Çarşamba 14:17 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Ramazan ayı boyunca halkın bir araya gelerek dayanışma ruhunu arttırmak amacıyla farklı mahallelerde düzenlenen iftar programları devam ediyor. İzmit Belediyesi, bu akşam Karaabdülbaki Köy Meydanı ve Şirintepe Mahallesi Eko Park önünde halk iftarı programları gerçekleştirecek.

İzmit Belediyesi İftar Sofralarını Karaabdülbaki Köy Meydanı ve Şirintepe Mahallesi Eko Park'ta Kuracak

İzmit Belediyesi, halk iftarlarını Karaabdülbaki Köy Meydanı ve Şirintepe Mahallesi Eko Park'ta düzenliyor. Ramazan boyunca devam eden iftar sofralarında manevi duygular güçlenecek, bölge halkı bir araya gelecek ve dayanışma ruhu artacak. Akşam saatlerinde paylaşılacak bereket dolu iftar sofralarına davetlisiniz.

İzmit Belediyesi halk iftarlarına bu akşam Karaabdülbaki Köy Meydanı ve Şirintepe Mahallesi Eko Park önünde devam edecek

KOCAELİ (İGFA) - Ramazan ayı boyunca her akşam farklı mahallelerde iftar programları gerçekleştirerek dayanışma ruhunu arttıran İzmit Belediyesi, bu akşam da farklı noktalarda iftar sofrası kuracak. Halk iftarları Karaabdülbaki – Sapakpınar Mahallesi (Karaabdülbaki Köy Meydanı) ve Şirintepe Mahallesi Eko Park önünde düzenlenecek. Ramazanın bereketinin aynı sofrada paylaşılacağı, manevi duyguların güçleneceği halk iftarı programına tüm bölge halkı davetli.

İzmit Belediyesi, Ramazan ayında düzenlediği halk iftarları ile bölge halkını bir araya getiriyor ve dayanışmayı arttırıyor. Bu akşam Karaabdülbaki Köy Meydanı ve Şirintepe Mahallesi Eko Park'ta gerçekleştirilecek iftar programlarına tüm bölge halkı davetli. Manevi duyguların paylaşılacağı bu güzel etkinliklerde birlik ve beraberlik pekişecek.

BENZER HABER