DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.49 ₺
G.ALTIN 2,876.29 ₺
BTC 62,970.62 $
ETH 2,451.92 $
BİST 9,900.25

İzmit Belediyesi Halk Bayramlaşması İle Coşkuya Hazırlanıyor

GündemYerelKocaeli 6
Yayınlama: 3 Nisan 2024 Çarşamba 15:33 Kaynak: İGF Haber Ajansı

İzmit Belediyesi, geleneksel halk bayramlaşmasını gerçekleştirmek üzere planlarını yapıyor. Geleneksel Halk Bayramlaşması ve diğer bayram etkinlikleri, 10 Nisan Çarşamba günü İzmit Belediye Meydanı'nda tüm İzmitlilerle buluşacak. İzmit Belediye Bandosu'nun konseri de programa renk katacak.

İzmit Belediyesi Halk Bayramlaşması İle Coşkuya Hazırlanıyor

İzmit Belediyesi, halk bayramlaşması için heyecan dolu bir plan hazırlıyor! Geleneksel Halk Bayramlaşması ve diğer etkinlikler, 10 Nisan Çarşamba günü İzmit Belediye Meydanı'nda gerçekleşecek. Başkan Hürriyet'in davetiyle tüm İzmitliler coşkuya hazır olun!

İzmit Belediyesi, Geleneksel Halk Bayramlaşmasını Bayramın 1’inci günü 10 Nisan Çarşamba saat 15.00’te belediye meydanında gerçekleştirecek

KOCAELİ (İGFA) - Dini ve milli bayramları ruhuna uygun olarak kutlayan İzmit Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram coşkusunu tüm İzmitlilere yaşatacak. Geleneksel Halk Bayramlaşması ve bayram etkinlikleri 10 Nisan Çarşamba günü 15.00 – 18.00 saatleri arasında İzmit Belediye Meydanı’nda gerçekleşecek. Halk bayramlaşmasının ardından İzmit Belediye Bandosu konser verecek. 

HÜRRİYET TÜM İZMİTLİLERİ DAVET ETTİ

Çocuklar için de özel etkinliklerin yer alacağı bayramlaşma programına İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de katılım sağlayacak. Tüm İzmitlileri bayram coşkusunu yaşamaya davet eden Başkan Hürriyet, “Geleneksel hale getirdiğimiz bayramlaşma programımızla dayanışmamızı daha da büyüteceğiz. Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyor, halk bayramlaşmamıza tüm halkımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

İzmit Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da halk bayramlaşmasını unutulmaz kılmak için hazırlıklarını sürdürüyor. 10 Nisan'da gerçekleşecek olan etkinliklerde İzmitliler, bir araya gelerek bayram coşkusunu paylaşacaklar. Başkan Hürriyet'in katılımıyla daha da anlamlı hale gelecek olan bu etkinlik, İzmit halkının dayanışmasını pekiştirecek.

BENZER HABER