DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.05 ₺
STERLIN 45.70 ₺
G.ALTIN 2,889.67 ₺
BTC 63,115.65 $
ETH 2,633.18 $
BİST 10,058.06

İzmit Belediyesi Alikahya'da Hasan Bitmez Parkı Açıyor

GündemYerelKocaeli 15
Yayınlama: 30 Mart 2024 Cumartesi 17:14 Kaynak: İGF Haber Ajansı

İzmit Belediyesi, Alikahya Fatih Mahallesi'nde merhum Milletvekili Hasan Bitmez adına bir park inşa ediyor. Vatandaşların talepleriyle başlayan çalışmalar sona erdi ve parkın açılışı yakında gerçekleşecek.

İzmit Belediyesi Alikahya'da Hasan Bitmez Parkı Açıyor

İzmit Belediyesi, Alikahya Fatih Mahallesi'nde Hasan Bitmez Parkı için çalışmalarını tamamladı. Kentin bu köklü bölgesinde vatandaşların beklentilerini karşılayacak bu özel parkın açılışı heyecanla bekleniyor.

İzmit Belediyesi vatandaşların talepleri üzerine başladığı Alikahya Fatih Mahallesi Taşköprü Caddesi üzerindeki park çalışmalarında sona geldi. Parkta merhum Milletvekili Hasan Bitmez’in adı yaşayacak

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi vatandaşların taleplerine duyarsız kalmamaya devam ediyor. Kentin birçok bölgesinde çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi ekipleri son olarak Alikahya Fatih Mahallesi Taşköprü Caddesi üzerinde merhum Milletvekili Hasan Bitmez adına park inşa ediyor. Bölgedeki vatandaşların talebi üzerine inşa edilen park, kısa süre sonra hizmet vermeye başlayacak.

İzmit Belediyesi, Alikahya Fatih Mahallesi sakinlerinin uzun süredir talep ettiği bir projeyi hayata geçiriyor. Hasan Bitmez Parkı olarak adlandırılan bu yeşil alan, hızla tamamlanarak kısa süre içinde vatandaşların hizmetine sunulacak. Bu park, merhum Milletvekili Hasan Bitmez'in ismini yaşatarak bölge halkına önemli bir anı bırakacak.

BENZER HABER