DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.41 ₺
G.ALTIN 2,864.95 ₺
BTC 62,983.36 $
ETH 2,452.41 $
BİST 9,973.58

İzmit Belediyesi Akmeşe Atatürk Mahallesinde Parke Yol Çalışmalarını Sürdürüyor

GündemYerelKocaeli 9
Yayınlama: 24 Temmuz 2024 Çarşamba 15:56 Kaynak: İGF Haber Ajansı

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Akmeşe Atatürk Mahallesi'nde yürüttüğü parke yol çalışmasıyla bölgenin ulaşımını kolaylaştırmaya devam ediyor. 250 metre uzunluğundaki 6 metre genişliğindeki yolun parke döşeme işi kısa sürede tamamlanacak. Ayrıca, bölgedeki üç ara sokağın da parke konforuna kavuşturulması planlanıyor.

İzmit Belediyesi Akmeşe Atatürk Mahallesinde Parke Yol Çalışmalarını Sürdürüyor

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Akmeşe Atatürk Mahallesi'nde parke yol çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 250 metre uzunluğundaki yolun parke döşeme işinin kısa sürede tamamlanması beklenirken, bölge halkının memnuniyeti ise artıyor. Üstelik, bölgedeki üç ara sokağın da parke konforuna kavuşturulmasıyla ulaşım daha konforlu hale gelecek.

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Akmeşe Atatürk Mahallesinde başlattığı parke yol çalışmasıyla bölgenin yaya ve araç ulaşımını kolaylaştıracako

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi kentin dört bir yanında çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de bu çalışmalar kapsamında son olarak Akmeşe Atatürk Mahallesi 5147 numaralı sokakta parke çalışması başlattı.  

DEVAM EDECEK

250 metre uzunluğunda 6 metre genişliğindeki yolda parke döşeme işi kısa süre içerisinde tamamlanacak. Ekipler ayrıca bölgedeki üç ara sokağı daha parke konforuna kavuşturacak. Bölge halkı gerçekleştirilen çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Hürriyet ve ekibine teşekkürlerini iletti.

İzmit Belediyesi, kenti dört bir yanında yaptığı çalışmalarla yaşam kalitesini artırmaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü parke yol çalışmalarıyla bölgede yaya ve araç trafiği daha güvenli hale gelecek. Akmeşe Atatürk Mahallesi'nde gerçekleştirilen parke yol çalışması, bölge halkı tarafından olumlu karşılanarak İzmit Belediye Başkanı ve ekibine teşekkür ediliyor.

BENZER HABER