DOLAR 34.26 ₺
EURO 36.97 ₺
STERLIN 44.44 ₺
G.ALTIN 3,028.38 ₺
BTC 67,435.78 $
ETH 2,641.07 $
BİST 8,796.20

İzmit Belediye Tiyatrosu İzdivaç Oyunuyla Sahne Alıyor

YaşamYerelKocaeli 4
Yayınlama: 2 Nisan 2024 Salı 09:29 Kaynak: İGF Haber Ajansı

İzmit Belediye Tiyatrosu, Anton Çehov'un iki kısa oyunundan uyarlanan 'İzdivaç' adlı oyununu 4 Nisan Perşembe günü prömiyer yapacak. Oyun, Sanat Akademi Eğitim Sahnesi'nde saat 21.00'de izleyicilerle buluşacak ve 1 Haziran'a kadar her Cumartesi günü sahnelenecek.

İzmit Belediye Tiyatrosu İzdivaç Oyunuyla Sahne Alıyor

İzmit Belediye Tiyatrosu, usta yazar Anton Çehov'un eserlerinden esinlenerek hazırladığı 'İzdivaç' oyunuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Prömiyer 4 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek ve her Cumartesi izleyicilerle buluşacak olan oyun, tiyatroseverler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

İzmit Belediye Tiyatrosu tarafından hazırlanan ve usta yazar Anton Çehov’un iki kısa oyunundan uyarlanan İzdivaç isimli oyun 4 Nisan Perşembe günü prömiyer yapacak

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi Sanat Akademi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren İzmit Belediye tiyatrosu yeni bir oyun ile izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Anton Çehov’un iki kısa oyunundan uyarlanan ‘İzdivaç’ isimli oyun 4 Nisan Perşembe günü saat 21.00’de Sanat Akademi Eğitim Sahnesi’nde ilk gösterimini yapacak.

2 AY BOYUNCA DEVAM EDECEK

İzdivaç oyunu 1 Haziran Cumartesi gününe kadar her Cumartesi günü tiyatroseverlerle buluşmaya devam edecek. Ücretsiz olan oyun için rezervasyon sistemi ile seyirci kabul edecek.

İzmit Belediye Tiyatrosu Sanat Akademi bünyesinde geliştirdiği projelerle sanatseverlere unutulmaz deneyimler yaşatmaya devam ediyor. Anton Çehov'un klasik eserlerinden hareketle hazırlanan 'İzdivaç' oyunu, izleyicileri evrensel bir oyunculuk deneyimine çağırıyor. Kendinizi tiyatro büyüsüne kaptırmak ve unutulmaz bir gece yaşamak için 4 Nisan'da perdelerinin açılacağı bu heyecan verici oyunu kaçırmayın!

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code