DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.10 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,858.46 ₺
BTC 62,981.32 $
ETH 2,452.33 $
BİST 9,913.70

İzmirli Dansçılar İspanya Dünya Koreografik Latin Şampiyonası’nda Parlıyor

SporYerelİzmir 25
Yayınlama: 31 Mart 2024 Pazar 09:33 Kaynak: İGF Haber Ajansı

İlk kez düzenlenen Dünya Koreografik Latin Şampiyonası'nda, İzmirli Dans Ege Spor Kulübü sporcuları “Junior Small Team” kategorisinde 2 takımla 1. ve 2. olurken, milli marşımızı ve bayrağımızı gururla temsil etti. Dünya Dans Sporları Federasyonu (WDSF) organizasyonuna 14 ülke ve 450 sporcunun katıldığı yarışmada Türkiye'den temsil hakkı kazanan kulüp büyük bir başarı elde etti.

İzmirli Dansçılar İspanya Dünya Koreografik Latin Şampiyonası’nda Parlıyor

İzmirli dansçılar Arman Esen Dans Akademi’ye bağlı Dans Ege Spor Kulübü sporcuları, İspanya’daki Dünya Koreografik Latin Şampiyonası'nda zirveye ulaştı. Junior Small Team kategorisinde 1. ve 2. olan takımlar, milli holda şanlı zaferin gururunu yaşattı.

İlk defa yapılan Dünya Koreografik Latin Şampiyonası'nda Arman Esen Dans Akademi’ye bağlı Dans Ege Spor Kulübü sporcuları “Junior Small Team” kategorisinde iki takımı ile 1. ve 2. olarak kürsüde İstiklal Marşı’mızı okutup bayrağımızı dalgalandırdı.

İZMİR (İGFA) - Dünya Dans Sporları Federasyonu (WDSF) tarafından düzenlenen ve ilk defa yapılan yarışmaya 14 ülke, 450 sporcusuyla katılım gösterdi.

Türkiye Dans Sporları Federasyonu tarafından temsil hakkı kazanan Dans Ege Spor Kulübü, Arman Esen antrenörlüğünde üç takımı 23 sporcusuyla performans gösterdi.

Aegean Stars takımı Samuray temasıyla birinci, AegeanGirls takımı LadyBug temasıyla ikinci oldu.

Aegean Stars sporcuları; Azra İnamlık, Beyza Kuşkapan, Duru Akgül, Duru Vahaplar, Irmak Okutan, Nermin İlgün, Öykü Karakülah, Tülin Şahin

AegeanGirls sporcuları; Bade Kasar, Beril Durmaz, Ceren Onay, Derin Güven, Doğa Türkkal, Ela Okdan, Lena Esen, Nehir Yıldırım, Sahra İnamlık, Su İmam

İzmirli genç dansçılar, Türkiye'nin adını duyurmak için verdikleri emeklerin karşılığını alırken, Arman Esen'in önderliğindeki ekip, unutulmaz bir zafer elde etti. Aegean Stars ve AegeanGirls takımlarının gösterdiği performans, dansseverlerin takdirini kazanırken, ülkemizi gururla temsil eden sporcular, dans dünyasında adlarından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor.

BENZER HABER