DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.49 ₺
G.ALTIN 2,876.29 ₺
BTC 62,970.62 $
ETH 2,451.92 $
BİST 9,900.25

İzmir Güzelbahçe'de Yelki Düğün Salonu'nda İlk Düğün Gerçekleşti!

YaşamYerelİzmir 7
Yayınlama: 21 Temmuz 2024 Pazar 09:37 Kaynak: İGF Haber Ajansı

İzmir'de Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, seçimde vaatlerinden birisi olan ‘Yelki Düğün Salonu’ projesini tamamladı. CHP İlçe Başkanı Devrim Seyrek ve Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı düğünde konuşan Günay, düğün salonunun orta halli vatandaşlar için uygun fiyatlarla hizmet vereceğini belirtti. Yelki Düğün Salonu'nun 700 kişi kapasiteli olup, gelin damat odası, idari bina, mutfak ve tuvaletlerle donatılmıştır.

İzmir Güzelbahçe'de Yelki Düğün Salonu'nda İlk Düğün Gerçekleşti!

İzmir Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, Yelki Düğün Salonu'nun açılışıyla birlikte bölgedeki ilk düğünü gerçekleştirdi. Salon, orta halli vatandaşlar için ekonomik düğün seçenekleri sunuyor. Yelki Düğün Salonu'nun 700 kişi kapasiteli olması, bölge halkı için büyük bir önem taşıyor.

İzmir'de Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, seçimde vaatlerinden birisi olan ‘Yelki Düğün Salonu’ projesini tamamladı.

İZMİR (İGFA) - Güzelbahçe Beeldiyesi’nin kendi öz kaynaklarıyla tamamladığı Yelki Düğün Salonu'nda ilk düğün yapıldı.

CHP İlçe Başkanı Devrim Seyrek ve Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı düğünde konuşan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay,  seçim zamanı Yelkili vatandaşlarla buluştuklarında kendilerinden bu yönde talepleri olduğunu anımsatarak, "Malum ekonomik şartlar özellikle düğün yapacaklar için çok zorlayıcı oluyor. Güzelbahçe bu yönde düğün salonlarıyla da talep gören bir yer ama orta halli vatandaşlar için yüksek meblağları ödemek zor. Biz de meclis üyelerimizle seçim sürecinde bu projemizi kitapçığımıza koymuştuk. ‘Düğün Salonu ve Halı Saha Projesi’ olarak geçiyor asıl projemiz. Ama düğün salonu daha elzem olduğu için ilk önce düğün salonundan başladık. Bu yaz Yelki düğün salonunda düğün yapacağız sözümüzü vermiştik. Çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık ve bitirdik. İlk düğünümüz, evladımız Aliberk Ateş Işık’ın sünnet düğünüyle başladı. Arktık halkımız çok uyguna düğünlerini burada yapabilecekler. Söz verdik, yaptık. Tüm projelerimizi de söz verdiğimiz gibi gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

700 kişi kapasiteli olan Yelki Düğün Salonu, 200 araç kapasiteli bir otopark, gelin damat odası, idari bina, mutfak ve tuvaletlerden oluşuyor.

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde, kendi öz kaynaklarıyla tamamlanan Yelki Düğün Salonu, bölge halkının düğün organizasyonları için yeni bir seçenek sunuyor. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay'ın açıklamalarına göre, düğün salonu projesi nihayet hayata geçirilmiş durumda. Özellikle orta halli ailelerin bütçelerini zorlamadan düğünlerini gerçekleştirebileceği belirtilen Yelki Düğün Salonu, bölgedeki talebi karşılamak için 700 kişi kapasiteli olarak hizmet veriyor. Ayrıca, düğün salonu kompleksi içerisinde birçok kolaylık bulunmakta; 200 araç kapasiteli otopark, gelin damat odası, idari bina, mutfak ve tuvaletler, organizasyonu kolaylaştıran unsurlardan sadece birkaçı olarak öne çıkıyor. İlçe sakinlerinin heyecanla beklediği Yelki Düğün Salonu'nun açılışıyla birlikte artık düğünler daha keyifli ve ekonomik olacak gibi görünüyor.

BENZER HABER