DOLAR 34.14 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.77 ₺
G.ALTIN 2,904.70 ₺
BTC 63,088.84 $
ETH 2,632.06 $
BİST 10,029.73

İzmir Çeşme'de Ata Tohumu Susamda İlk Hasat - Tarımsal Haberler

GündemYerelİzmir 5
Yayınlama: 15 Ağustos 2024 Perşembe 18:18 Kaynak: İGF Haber Ajansı

İzmir'in Çeşme ilçesinde Çeşme Belediyesi ile S.S. Çeşmeköy Tarımsal Kalkınma Kooperatifi iş birliğinde ilk kez Ata Tohumu Susam Hasadı gerçekleştirildi. Çeşme Belediyesi ve Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından toprakla buluşturulan susamların hasadı, susuz tarımın önemi ve yerel ürünlerin sunumuyla büyük bir gurur yaşattı.

İzmir Çeşme'de Ata Tohumu Susamda İlk Hasat - Tarımsal Haberler

İzmir Çeşme'de Ata Tohumu Susamın İlk Hasadı Gerçekleştirildi - Çeşme Belediyesi ve Tarımsal Kooperatif İş Birliğiyle Toprağın Bereketi Masaya Taşındı! Susuz Tarım ve Sağlıklı Ürünlerde Yerel Lezzetlerle Buluştuğunuz Gurur Dolu Anlar...

İzmir'in Çeşme ilçesinde Çeşme Belediyesi ile S.S. Çeşmeköy Tarımsal Kalkınma Kooperatifi iş birliğinde ilk kez Ata Tohumu Susam Hasadı gerçekleştirildi. 

İZMİR (İGFA) - İzmir'in Çeşme ilçesinde 90 gün önce toprağa emanet edilen susamlar, toplandı.

Çeşme Belediyesi ve Çeşmeköy Tarımsal Kalkınma Kooperatifi iş birliği ile bu yıl ilk kez toprakla buluşturulan Ata tohumu susamlarının hasadı gerçekleştirildi.

Susuz tarımın önemi bir kez daha vurgulanırken, yerel ve sağlıklı ürünlerin de sunulmasının gururu yaşandı.

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, "Ovacık'ın bereketli topraklarında, alın teriyle yetişen bu değerli ürünlerimiz, kadınlarımızın emeğiyle şekilleniyor ve sofralarınıza ulaşıyor. Birlikte başardık, birlikte üretmeye devam edeceğiz" dedi.

İzmir'in Çeşme ilçesinde gerçekleşen Ata Tohumu Susam Hasadı, tarımın önemini ve yerel ürünlerin değerini bir kez daha vurguladı. Çeşme Belediyesi Başkanı Lal Denizli'nin belirttiği gibi, kadın emeğiyle yetiştirilen bu değerli ürünler sofraları şenlendirirken, birlikte yapılan başarılarla geleceğe umutla bakıyoruz.

BENZER HABER