DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.38 ₺
G.ALTIN 2,865.37 ₺
BTC 62,989.26 $
ETH 2,452.64 $
BİST 9,923.93

İYİ Parti’den Darıca Belediye Başkan Adayı Özhan Öztürk Genel Merkezde Yeni Göreve Atandı

Siyaset 7
Yayınlama: 26 Haziran 2024 Çarşamba 15:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı

İYİ Parti Darıca İlçe eski Başkanı ve Darıca Belediye Başkan Adayı Özhan Öztürk, partinin genel merkezinde Yerel Yönetimler Başkanı Cumali Durmuş’un yeni yardımcısı oldu. Parti içindeki görevlerine devam eden Öztürk, Son olarak İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ile bir araya geldi.

İYİ Parti’den Darıca Belediye Başkan Adayı Özhan Öztürk Genel Merkezde Yeni Göreve Atandı

İYİ Parti’nin güçlü isimlerinden biri olan Darıca Belediye Başkan Adayı Özhan Öztürk, genel merkezde yeni bir göreve getirildi. Öztürk, Yerel Yönetimler Başkanı yardımcısı olarak görev yapacak. Parti içindeki yükselişi dikkat çeken Öztürk, İYİ Parti’nin daha etkin ve güçlü bir hale gelmesi için çalışmalarına devam ediyor. Son dönemdeki atamalarla dikkatleri üzerine çeken Öztürk, partinin stratejik isimleri arasında yerini sağlamlaştırıyor.

İYİ Parti Darıca İlçe eski Başkanı, Darıca Belediye Başkan Adayı Özhan Öztürk, Yerel Yönetimler Başkanı Cumali Durmuş’un yardımcısı oldu.

ANKARA (İGFA) - 2017 yılından bu yana partide çeşitli kademelerde görev alan sırasıyla 2017 yılında İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı, 2020-2023 yıllarında İl Başkan Yardımcılığı, 2023 Genel Seçimlerinde Kocaeli Milletvekili adaylığı, 2024 Yerel Seçimlerinde Darıca Belediye Başkan adayı olan Özhan Öztürk genel merkez görev alarak Yerel Yönetimler Başkanı Cumali Durmuş’un yardımcısı oldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu başkanlığında gerçekleşen TBMM Grup toplantısının ardından Yerel Yönetimler Başkanı Cumali Durmuş ile bir araya geldi.

İYİ Parti’nin önemli isimlerinden biri olan Özhan Öztürk, genel merkezdeki yeni görevi ile partinin yerel yönetimlerdeki çalışmalarına katkı sağlayacak. Parti içindeki kariyerinde hızla yükselen Öztürk, Cumali Durmuş’un yardımcısı olarak stratejik bir göreve getirilmesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Öztürk, partinin geleceğine yapılan bu atamayla çalışmalarına daha da hız kazandırarak İYİ Parti’nin başarı grafiğine olumlu katkıda bulunmayı hedefliyor.

BENZER HABER