DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,113.82 $
ETH 2,562.23 $
BİST 9,900.25

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanından Seçim Sonrası Önemli Açıklama

SiyasetYerelKocaeli 6
Yayınlama: 1 Nisan 2024 Pazartesi 14:41 Kaynak: İGF Haber Ajansı

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, 31 Mart Yerel seçimleri sonuçları hakkında önemli bir açıklama yaparak, demokrasinin vazgeçilmezi olan seçim sonuçlarına saygı gerektiğini vurguladı. Acur, Türk milletinin sandıklara koşarak iradesini gösterdiğini belirterek, seçilen belediye başkanlarına ve meclis üyelerine başarı dileklerini iletti.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanından Seçim Sonrası Önemli Açıklama

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, 31 Mart seçim sonuçlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Demokrasinin temelini oluşturan seçimlere atıfta bulunan Acur, partisinin gelecek adımlarını da açıkladı. Türk milletinin iradesini sandıklara yansıtarak demokrasiye olan inancını gösterdiği seçim sürecinde, İYİ Parti'nin yaklaşımı ve değerlendirmeleri merak konusu oldu.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, 31 Mart Yerel seçimleri sonuçlarının ardından açıklamada bulundu.

KOCAELİ (İGFA) - İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, açıklamasında “Seçimler demokrasimizin olmazsa olmazıdır ve her siyasi partinin de, her vatandaşımızın da sonuçlara saygı duyması gerekmektedir. Türk milleti de 31 Mart’ta sandıklara koşarak iradesini göstermiştir. Milletimiz, seçim bölgelerinde özgür iradeleri ile seçimlerini yapmış, belediye başkanlarını, meclis üyelerini seçmiştir.

Elbette ki her seçimde sonuçları itibariyle siyasi partiler de kendi iç muhasebelerini yapmakta, eksiklerini masaya yatırmaktadır. Biz de İYİ Parti olarak en demokratik şekilde bunu yapacağız. Bu süreçte canla başla çalışan tüm adaylarımıza, partililerimize, seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Seçilen belediye başkanları, meclis üyesi ve muhtarlarımıza başarı dileklerimi sunuyorum. 31 Mart ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun.” dedi.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, seçim sonrası yapmış olduğu açıklamada, seçim sürecinin önemine vurgu yaparak demokrasiye olan inancını pekiştirdi. Acur'un, seçim sonrası partisinin kendi iç muhasebesini yapacaklarını ve yapılan hatalardan ders çıkaracaklarını belirtmesi dikkat çekti. Ayrıca, seçilen belediye başkanları ve meclis üyelerine başarılar dileyen Acur, Türk milletine yönelik umut dolu mesajlar verdi.

BENZER HABER