DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.44 ₺
G.ALTIN 2,873.15 ₺
BTC 62,966.01 $
ETH 2,451.74 $
BİST 9,900.25

İstanbul Merkezli Tefecilik Operasyonunda 61 Kişi Yakalandı!

Gündem 7
Yayınlama: 22 Temmuz 2024 Pazartesi 09:49 Kaynak: İGF Haber Ajansı

İstanbul ve çevresinde faaliyet gösteren tefecilik suçu işleyen organize suç örgütüne yönelik İçişleri Bakanlığı'nın düzenlediği 'KUYU-11' operasyonunda 61 kişi gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyon detaylarını sosyal medya üzerinden paylaşarak, suç örgütünün tefecilik faaliyetlerine göz açtırmayacaklarını belirtti.

İstanbul Merkezli Tefecilik Operasyonunda 61 Kişi Yakalandı!

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 9 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 10 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 215

İstanbul merkezli tefecilik operasyonunda İçişleri Bakanlığı'nın 'KUYU-11' adını verdiği operasyonla 61 kişi yakalandı. Organize suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda elebaşı Tuncer Aslan liderliğindeki tefecilik suçu işleyen örgüte karşı sert bir mücadele verildi. Bakan Yerlikaya'nın açıklamaları operasyonun detaylarını aydınlatırken, tefecilere karşı alınan sıkı önlemler toplumda büyük bir güven oluşturdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 4 ilde tefecilik suçu işleyen organize suç örgütüne düzenlenen 'KUYU-11' operasyonlarında 61 kişinin yakalandığını açıkladı.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanlığı'nın kısa bir süre önce başlattığı "Kuyu" operasyonlarının 11'incisi bu kez İstanbul merkezli 4 ilde gerçekleştirildi.

Operasyonun detaylarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaştı.

Bakan Yerlikaya, İstanbul merkezli 4 ilde elebaşılığını Tuncer Aslan'ın yaptığı tefecilik suçu işleyen örgüte yönelik düzenlenen 'KUYU-11' opersayonunda 61 kişinin yakalandığını açıkladı.

"Organize suç örgütleri ve çeteler gibi tefecilere de göz açtırmayacağız" diyen Bakan Yerlikaya, suç örgütünün şahıslara yüksek faiz karşılığında borç para verdikleri, borçlara karşılık teminat olarak farklı tutarlarda çek, senet ve taşınmaz aldıkları, borçluların ailelerini tehdit ettikleri tespit edildiği ve düzenlenen operasyonlarda 6'sı ruhsatsız 8 tabanca, 2 adet pompalı tüfek ile çok sayıda senet ve çek ele geçirildiğini kaydetti.

İstanbul ve çevresinde faaliyet gösteren tefecilik suçunu işleyen organize suç örgütüne karşı yapılan 'KUYU-11' operasyonu, İçişleri Bakanlığı'nın kararlı mücadelesini gözler önüne serdi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın da sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile kamuoyuna duyurulan operasyonda ele geçirilen tabancalar, pompalı tüfekler ve senetler suç örgütünün faaliyetlerine ışık tuttu. Toplumun huzuru ve güvenliği için tefecilere yönelik bu tür operasyonların devam edeceği vurgulanırken, suç örgütlerine karşı sert bir tavır sergilenmeye devam edileceği belirtildi.

BENZER HABER