DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,113.82 $
ETH 2,562.23 $
BİST 9,900.25

İstanbul Fatih'te Zafer Partisi adayı halkın sesi oluyor

Siyaset 4
Yayınlama: 21 Mart 2024 Perşembe 11:40 Kaynak: İGF Haber Ajansı

İstanbul'da Zafer Partisi Fatih Belediye Başkan adayı Hande Karacasu, yerel işletmeleri ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaretler yaparak kira fiyatlarına ve güvenlik sorunlarına dikkat çekiyor. Sosyal medya hesabından paylaştığı videolu mesajda, sığınmacılar ve kaçakların artışıyla yükselen kira fiyatları ve güvenlik endişelerine değinirken, güvenlik sorunları nedeniyle ev terk edenlerin sesine kulak verdi.

İstanbul Fatih'te Zafer Partisi adayı halkın sesi oluyor

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 7 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 8 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 8 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 8 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 215

İstanbul Fatih'te seçimi sıcaklaştıran gelişme! Zafer Partisi adayı Hande Karacasu, sorunlara odaklanıyor ve halkın sesi oluyor. Adayın sosyal medya paylaşımı gündemde!

İstanbul Fatih'teki kira fiyatları ve güvenlik sorunlarına dikkati çeken Zafer Partisi Belediye Başkan adayı Hande Karacasu, Fatihli vatandaşların sorunlarını da gündeme getirdi.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul'da Zafer Partisi Fatih Belediye Başkan Adayı Hande Karacasu, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Başkan adayı Hande Karacasu, yerel işletmeleri ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaretlerine devam ederken, toplumu etkileyen önemli konulara dikkat çekiyor.

Karacasu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı videolu paylaşımda, Fatih'te sığınmacılar ve kaçakların varlığı nedeniyle artan kira fiyatlarına ve güvenlik sorunlarına değindi. Aynı zamanda, güvenlik sorunları nedeniyle atalarından kalan evlerini terk etmek zorunda kalanların da sesine kulak verdi.

Karacasu'nun mesajı, bu konuların günlük yaşamlarına etkisiyle mücadele eden birçok vatandaş tarafından destek bulurken, "Fatih’te vatadaşlarımızın, çocuklarımızın güvenli bir yaşam sürdürebilmelerini sağlamalıyız. Belediye başkanı olarak, herkesin faydalanabileceği çözümler bulmak için çalışacağım" mesajını verdi.

Zafer Partisi'nin İstanbul Fatih Belediye Başkan adayı Hande Karacasu, kira fiyatları ve güvenlik sorunlarına dikkat çekerek vatandaşların sorunlarını gündeme taşıyor. Sosyal medyada ses getiren paylaşımıyla, halkın güvenliğine ve yaşam kalitesine odaklanarak destek kazanıyor.

BENZER HABER