DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.39 ₺
G.ALTIN 2,859.13 ₺
BTC 62,983.91 $
ETH 2,452.43 $
BİST 9,964.58

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Oy Kullanma Çağrısında Bulundu

Siyaset 6
Yayınlama: 31 Mart 2024 Pazar 15:26 Kaynak: İGF Haber Ajansı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, sosyal medya hesabından seçmenlere oy kullanmaları için çağrıda bulundu. Saat 17.00'de oy verme işleminin biteceğini hatırlatan Kurum, seçmenleri oy kullanmaya teşvik etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Oy Kullanma Çağrısında Bulundu

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 5 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 6 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 215

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, seçmenlerden oy kullanmaları için çağrıda bulundu. Sandıkların kapanmasına 1,5 saat kala yapılan bu çağrı, seçmenlerin dikkatini çekti. Kurum, oy kullanmanın önemine vurgu yaparak, seçmenleri oy kullanmaya davet etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum,sosyal medya hesabından seçmenlere oy çağrısında bulundu.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti başkan adayı Murat kurum, sandıkların kapanmasına 1,5 saat kala oy çağrısında bulundu.

Saat 17.00'de oy verme işleminin biteceğini anımsatan Kurum, "Sizlerden ricam; bir oyla ne değişir demeyin ve mutlaka oyunuzu kullanın. Vereceğiniz oylar sizin ve sevdiklerinizin geleceği demektir. Demokrasimize, İstanbul’umuzun geleceğine sahip çıkalım. Sandıklarda görev yapan tüm teşkilat üyelerimize ve sandık sorumlulularına tekrar teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'un oy kullanma çağrısı büyük ilgi gördü. Kurum, seçmenlere oy kullanmaları gerektiğini ve verdikleri oyların geleceklerini şekillendireceğini belirtti. Oy kullananlara teşekkür eden Kurum, demokrasiye ve İstanbul'un geleceğine sahip çıkma çağrısını yineledi.

BENZER HABER