DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.16 ₺
STERLIN 45.46 ₺
G.ALTIN 2,869.44 ₺
BTC 62,984.28 $
ETH 2,452.45 $
BİST 9,922.08

İstanbul Beylikdüzü'nde Matem Orucunu Paylaşan Belediye Başkanı

Yaşam 9
Yayınlama: 18 Temmuz 2024 Perşembe 13:36 Kaynak: İGF Haber Ajansı

İstanbul'da Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, matem orucu tutan vatandaşlar için lokma verdi. Gürpınar Karacaahmet Sultan Cemevi ve Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi'nde verilen lokmalarda vatandaşlarla sohbet etti.

İstanbul Beylikdüzü'nde Matem Orucunu Paylaşan Belediye Başkanı

İstanbul Beylikdüzü'nde duygusal bir an: Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, matem orucunu paylaşmak için vatandaşlarla bir araya geldi. Lokma dağıtılarak birlik ve beraberliğin simgesi olan an yaşandı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Muharrem ayı nedeniyle oruç açma lokması verdi.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul'da Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık matem orucu tutan vatandaşlar için lokma verdi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Gürpınar Karacaahmet Sultan Cemevi ve Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi’nde verilen lokmalarda vatandaşlarla sohbet etti. 

Beylikdüzü’nde canlarla bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Çalık, “Muharrem ayı birlik ve beraberliğin en üst düzeyde olduğu bir ay. Allah her daim birliğimizi, beraberliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin. Allah, tutulan oruçlarımızı, paylaşılan lokmalarımızı ve yas-ı matemlerimizi kabul eylesin” diye konuştu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, matem orucunu tutan vatandaşlara verdiği lokmayla toplumsal dayanışmayı ve birlik beraberliği ön plana çıkardı. Muharrem ayının getirdiği duygusal anlar, Başkan Çalık'ın yaptığı bu samimi jest ile daha da anlam kazandı.

BENZER HABER