DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.50 ₺
G.ALTIN 2,878.50 ₺
BTC 62,972.65 $
ETH 2,452.00 $
BİST 9,900.25

İstanbul Bakırköy'de Karabal Deresi'nde Islah Çalışmaları Sürüyor!

Yaşam 8
Yayınlama: 12 Ağustos 2024 Pazartesi 18:11 Kaynak: İGF Haber Ajansı

İstanbul Bakırköy'de su baskınları ve kötü kokuya sebep olan Karabal Deresi'nde ıslah çalışmaları devam ediyor. Bakırköy Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, derede gerçekleştirilen işlemleri yerinde inceledi ve proje hakkında bilgi aldı. Yağmur suyu ve atık su kanal ayrıştırma işlemleri tamamlandığında su baskınları ve kötü koku problemlerinin son bulması hedefleniyor.

İstanbul Bakırköy'de Karabal Deresi'nde Islah Çalışmaları Sürüyor!

İstanbul Bakırköy'de, Karabal Deresi ıslah çalışmalarıyla kötü koku ve su baskınlarının önüne geçilmeye çalışılıyor. Belediye Başkanı Ovalıoğlu'nun yürüttüğü projede, yağmur suyu ve atık su ayrıştırma işlemleri ile problemlerin çözüme kavuşturulması hedefleniyor. Projede gerçekleşen çalışmalar Beşir Göğüş Parkı'nda incelendi ve vatandaşların talepleri dikkate alındı.

İstanbul Bakırköy'de su baskınları ve kötü kokuya sebep olan Karabal Deresi’nde ıslah çalışmaları devam ediyor.

İSTANBUL (İGFA) -  Bakırköy Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, çalışmalarının devam ettiği Karabal Deresi’nde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Yağmur suyu ve atık su kanal ayrıştırma işlemlerinin yapıldığı Karabal Deresindeki çalışmalar bittiğinde su baskınları ve kötü koku sorunu son bulacak.

OVALIOĞLU, BEŞİR GÖĞÜŞ PARKINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Başkan Ovalıoğlu, Karabal Deresi’ndeki incelemelerinin ardından Kartaltepe Mahallesindeki, Beşir Göğüş Parkında incelemelerde bulundu.

Ovalıoğlu, parkın içerisinde bulunan ve çıkan yangında zarar gören Bakırköy Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğününbinasında incelemelerde bulunarak bilgi aldı. Vatandaşların parkla ilgili taleplerini de dinleyen Ovalıoğlu, gerek çalışmaların yapılacağını belirtti.

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde bulunan Karabal Deresi'nde devam eden ıslah çalışmaları, şehirde yaşayan vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefliyor. Belediye Başkanı Ovalıoğlu'nun liderliğinde yürütülen proje, bölgedeki su baskınları ve kokuya sebep olan sorunlara çözüm bulmayı amaçlıyor. Gerçekleştirilen ayrıştırma işlemleri sayesinde, Karabal Deresi'nin çevresel etkileri azaltılarak daha sağlıklı bir çevre oluşturulması hedefleniyor.

BENZER HABER