DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.09 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,840.69 ₺
BTC 61,799.17 $
ETH 2,384.02 $
BİST 9,975.61

İsrail, İran ile Savaşımız An İtibariyle Başladı!

Dünya 10
Yayınlama: 13 Nisan 2024 Cumartesi 23:16 Kaynak: İGF Haber Ajansı

İsrailli Kanal 12 televizyonu, İran'ın İsrail'deki hedeflere onlarca hava aracıyla saldırı başlattığını ve uçuş sürelerinin saatler sürmesinin beklendiğini bildirdi. İsrail ordusu hava kuvvetlerini alarma geçirirken, hava savunma ve saldırı sistemlerini aktive etti.

İsrail, İran ile Savaşımız An İtibariyle Başladı!

İsrail ve İran arasındaki gerilim yeni bir boyut kazanıyor! İran'ın dronelarla İsrail'e saldırması Kanal 12 tarafından duyuruldu. İsrail ordusu tüm önlemleri alarak hava kuvvetlerini alarma geçirdi!

İsrail medyası, İran'ın dronelar ile İsrail'e saldırdığını duyurdu.

İSTANBUL (İGFA) - İsrailli Kanal 12 televizyonu, İran'ın İsrail'deki hedeflere onlarca hava aracıyla İsrail'e saldırı başlattığını ve uçuş sürelerinin saatler sürmesinin beklendiğini bildirdi.

İsrail ordusunun hava kuvvetlerinin alarma geçtiği, İsrail tüm hava savunma ve saldırı sistemlerinin alarma geçtiği duyurulurken çok sayıda uçağın gökyüzünde olduğu ve ABD ile koordinasyonun devam ettiği belirtildi.

İran'dan ilk kez İsrail'e doğrudan insansız hava araçlarının gönderildiği ifade edilirken savaş kabinesinin toplandığı belirtildi.

İsrail İran'a karşı savunma pozisyonunu almaya hazırlanırken İran, İsrail'e karşı insansız hava araçlarıyla ilk kez doğrudan saldırı gerçekleştirdi. ABD ile koordinasyonun sağlandığı vurgulanırken savaş kabinesi acil toplanma kararı aldı.

BENZER HABER