DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.50 ₺
G.ALTIN 2,878.50 ₺
BTC 62,972.65 $
ETH 2,452.00 $
BİST 9,900.25

İrem Derici Yeni Rekorunu Kırdı ve Rakiplerini Geride Bıraktı!

Magazin 12
Yayınlama: 4 Ağustos 2024 Pazar 10:02 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Başarılı pop yıldızı İrem Derici, Youtube Music Charts verilerine göre kliplerinin toplam izlenme sayısını +100 milyonla aşarak yeni bir rekora imza attı. 'Türk kadın pop yıldızı' unvanını alan Derici, son Tektaş şarkısı ile toplamda 7 şarkısını 100 milyon izlenme barajını aşarak rakiplerine fark attı.

İrem Derici Yeni Rekorunu Kırdı ve Rakiplerini Geride Bıraktı!

Başarılı pop yıldızı İrem Derici, yeni bir rekora imza atarak tarihe geçti! Youtube Music Charts verilerine göre toplam izlenme sayısını +100 milyonla aşan ve 'Türk kadın pop yıldızı' unvanını kazanan İrem Derici, son şarkısıyla rakiplerini geride bıraktı. Detaylar haberimizde!

Başarılı pop yıldızı İrem Derici, yeni bir rekora imza attı. Youtube Music Charts verilerine göre Youtube’da klipleri +100 Milyon izlenme sayısını en çok geçen ‘Türk kadın pop yıldızı’ İrem Derici oldu.

İSTANBUL (İGFA) - Youtube Music Charts verilerine göre Youtube’da klipleri +100 Milyon izlenme sayısını en çok geçen ‘Türk kadın pop yıldızı’ İrem Derici oldu.

Son olarak “Tektaş” şarkısının 100 Milyon izlenme sayısına ulaşmasıyla toplamda 7 şarkısı 100 milyon izlenme sayısını geçerek, rakiplerine fark attı.

100 Milyon izlenme sayısını geçen şarkıları: Kalbimin Tek Sahibine, Evlenmene Bak, Rastgele,  Kıymetlim,  Dur, Yavaş,  Papatya ve Tektaş.

İrem Derici, Türk pop müzik sahnesinde adından sıkça söz ettiren bir isim olmaya devam ediyor. Youtube'da kliplerinin izlenme sayısıyla yeni bir rekora imza atan Derici, 100 milyon izlenme barajını aşan şarkılarıyla büyük bir başarıya imza attı. Bu başarısıyla müzik dünyasında önemli bir yer edinen İrem Derici, hayranları tarafından da büyük bir sevgi ve takdirle karşılanıyor.

BENZER HABER