DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

İpsalaspor ve Edirne Mega Genç Grub Liderliği İçin Kapışacaklar

SporYerelEdirne 5
Yayınlama: 6 Nisan 2024 Cumartesi 11:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne Süper Amatör Lig A Grubu’nda averaj ve puanları aynı olan ve Play-Off’a kalmayı garantileyen Edirne Mega Genç ile İpsalaspor yarın grup liderliği karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmada galip gelen takım grubu lider olarak tamamlayarak Play-Off maçında B Grubu’nun ikincisi olan Osmanlıspor ile karşılaşacaklar.

İpsalaspor ve Edirne Mega Genç Grub Liderliği İçin Kapışacaklar

Edirne Süper Amatör Lig A Grubu’nda heyecan dorukta! Edirne Mega Genç ve İpsalaspor, liderlik için kıyasıya mücadele edecek. Hangi ekip Play-Off’a bir adım önde girecek? Merakla beklenen maçın skoru nasıl şekillenecek? Tüm detaylar için takipte kalın!

Edirne Süper Amatör Lig A Grubu’nda averaj ve puanları aynı olan ve Playy-Off’a kalmayı garantileyen Edirne Mega Genç ile İpsalaspor yarın grup liderliği karşı karşıya gelecek.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Bu karşılaşmada galip gelen takım grubu lider olarak tamamlayarak Play-Off maçında B Grubu’nun ikincisi olan Osmanlıspor ile karşılaşacak.

Edirne Süper Amatör Lig’deki Play-Off maçlarının da 14 Nisan Pazar günü yapılması bekleniyor.

Edirne Süper Amatör Lig A Grubu'nda liderlik mücadelesi kızışıyor. Play-Off'a garantili olarak katılacak olan Edirne Mega Genç ve İpsalaspor arasında gerçekleşecek müsabaka, büyük bir heyecana sahne olacak. Kazanan ekip, başarılarını Play-Off maçında sürdürme şansı elde edecek. Heyecan dolu karşılaşmanın ardından, ligdeki takipçiler 14 Nisan Pazar gününü dört gözle bekliyor olacak.

BENZER HABER