DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

İpsala'da FETÖ'den aranan 3 şüpheli operasyonla tutuklandı

YaşamYerelEdirne 6
Yayınlama: 6 Ağustos 2024 Salı 12:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ve Keşan JASAT Dedektifleri tarafından ortaklaşa düzenlenen operasyonda, İpsala'ya kaçmaya çalışan FETÖ üyeleri Z.Ö., B.A. ve M.D. yakalandı. Şüpheliler, yasadışı yollarla sınırı geçmeye çalışırken operasyon ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İpsala'da FETÖ'den aranan 3 şüpheli operasyonla tutuklandı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı'nın gerçekleştirdiği operasyonda, FETÖ örgütü üyesi olduğu iddia edilen 3 şüpheli yakalanarak cezaevine gönderildi. Hükümetin terörle mücadele çalışmaları tüm hızıyla devam ederken İpsala'da gerçekleşen bu önemli operasyon vatandaşları sevindirdi. Kaçmaya çalışan şüphelilerin sınırda yakalanması, güvenlik güçlerinin başarısını bir kez daha ortaya koydu.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, emniyet ve asayişin sağlanması amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında önemli bir operasyona imza attı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -  İpsala İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri ve Keşan JASAT Dedektifleri tarafından yürütülen ortak operasyonda, silahlı terör örgütü FETÖ'ye üye olmak suçundan aranan 3 şüpheli yakalandı.

Haklarında yakalama kararı bulunan Z.Ö, B.A ve M.D isimli şüpheliler, yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışırken sınır bölgesinde yakalandı. Yapılan adli işlemlerin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

İpsala'da gerçekleştirilen operasyonda, aranan FETÖ şüphelilerinin yakalanması emniyet birimlerinin kararlı mücadelesinin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Yakalanan Z.Ö., B.A. ve M.D. isimli şüphelilerin yasal süreç devam ederken cezaevine gönderilmiş olmaları, devletin terör örgütleriyle mücadelesine yönelik kararlılığını bir kez daha gözler önüne seriyor.

BENZER HABER