DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.09 ₺
STERLIN 45.38 ₺
G.ALTIN 2,842.82 ₺
BTC 61,800.08 $
ETH 2,384.05 $
BİST 9,975.61

İpsala'da Askeri Yasak Bölgede Yakalanan Aranan Şahıs Hakkında

GündemYerelEdirne 9
Yayınlama: 18 Temmuz 2024 Perşembe 13:39 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, asayiş ve kamu düzeni ile mücadele kapsamında düzenlediği devriye faaliyetinde sınırda aranan bir şahsı yakaladı. İpsala'da gerçekleşen operasyonda, askeri yasak bölgeye girmeye çalışan ve uyuşturucu ticareti suçundan aranan C.B. isimli şüpheli yakalandı ve adli işlem başlatıldı.

İpsala'da Askeri Yasak Bölgede Yakalanan Aranan Şahıs Hakkında

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, İpsala'da düzenlenen devriye faaliyetinde aranan bir şahsı sınırdan yakaladı. Askeri yasak bölgeye girmeye çalışan C.B. isimli şüpheli operasyonla yakalanırken, olay adliyeye taşındı. İpsala'da yaşanan bu olay yerel halk arasında tedirginlik yarattı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, asayiş ve kamu düzeni ile mücadele kapsamında düzenlediği devriye faaliyetinde aranan bir şahsı sınırda yakaladı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -  İpsala İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan Paşaköy sınırında asayiş timleri ve komando unsurları devriye faaliyeti gerçekleştirdi.

Yapılan devriyede; hakkında askeri yasak bölgeye girme, kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, uyuşturucu madde ticareti yapmak, muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık ve konut dokunulmazlığının ihlali suçlarından aranma kaydı bulunan C.B. isimli şahıs yasadışı yollardan Yunanistan'a geçmeye çalışırken yakalandı.

Yakalanan şüpheli C.B. hakkında adli işlem başlatıldı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı'nın İpsala sınırında gerçekleştirdiği başarılı operasyon sonucunda aranan bir şahıs yakalandı. Askeri yasak bölgeyi ihlal etmeye çalışan şüpheli, adli makamlara teslim edilerek hukuki süreç başlatıldı. Böylece güvenlik güçlerinin hızlı ve etkili müdahalesiyle bölgedeki suç faaliyetlerine yönelik caydırıcı bir adım atılmış oldu.

BENZER HABER