DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.40 ₺
G.ALTIN 2,868.21 ₺
BTC 62,979.48 $
ETH 2,452.26 $
BİST 9,917.84

İETT, İstanbul'un Plajlarına Yönelik Seferleri Başlattı

Yaşam 7
Yayınlama: 6 Ağustos 2024 Salı 17:05 Kaynak: İGF Haber Ajansı

İstanbul'da günde 62 binden fazla seferle yaklaşık 5 milyon yolculuk gerçekleştiren İETT, şehrin plajlarına da doğrudan toplu ulaşım hizmeti sunuyor. Kilyos, Şile, Florya, Caddebostan, Riva ve Silivri gibi noktalara günde 1.815 sefer düzenleniyor.

İETT, İstanbul'un Plajlarına Yönelik Seferleri Başlattı

İstanbul'da yaşayanlar ve ziyaretçiler için sevindirici bir haber! İETT, şehrin plajlarına doğrudan ulaşımı sağlamak üzere seferlerine başladı. Kilyos, Şile, Florya, Caddebostan, Riva ve Silivri gibi popüler plajlara artık kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmak mümkün!

İstanbul’da günde 62 binden fazla seferle yaklaşık 5 milyon yolculuk gerçekleştiren İETT, İstanbul plajlarına da doğrudan toplu ulaşım hizmeti sunuyor. Kilyos, Şile, Florya, Caddebostan, Riva ve Silivri gibi şehrin birçok noktasındaki plajlar için günde 1.815 sefer gerçekleşiyor. 

İSTANBUL (İGFA) - Araç filosu, günlük kat ettiği mesafe ve gerçekleştirdiği yolculuk sayısı ile dünyanın en büyük toplu ulaşım kurumlarından olan İETT, ulaşım seferlerine yenisini ekledi. İETT; tüm otobüs, metrobüs, nostaljik tramvay ve tarihi tünel ile İstanbul’un her noktasında toplu ulaşım hizmeti sunarken, İstanbulluların ve şehre gelen turistlerin plajlara kolay ve hızlı ulaşımı için de seferler düzenliyor.

 

PLAJLARA 1.815 FARKLI SEFER

Kilyos, Şile, Florya, Caddebostan, Riva ve Silivri gibi şehrin birçok noktasındaki plajlar için günde 205 otobüs ile 1.815 farklı sefer gerçekleştiriyor. İETT, İstanbul’un her noktasında olduğu gibi, İstanbul Plajlarına seferlerini artırmayı hedefliyor. 

İETT, günde 62 binden fazla seferle milyonlarca yolcuya hizmet veren dev bir toplu ulaşım kurumu olarak, İstanbul'un plajlarına yönelik seferleriyle şehirdeki ulaşımı daha da kolaylaştırıyor. Kilyos'tan Silivri'ye kadar birçok plaja düzenlenen 1.815 sefer, hem İstanbullular hem de plaj keyfi yapmaya gelen ziyaretçiler için büyük bir avantaj sağlıyor.

BENZER HABER