DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.14 ₺
STERLIN 45.45 ₺
G.ALTIN 2,874.78 ₺
BTC 62,992.40 $
ETH 2,452.76 $
BİST 9,900.25

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Malatya'da Deprem Sonrası Olumsuz Durum Tespit Edilmedi

Gündem 9
Yayınlama: 10 Temmuz 2024 Çarşamba 15:21 Kaynak: İGF Haber Ajansı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Malatya'da meydana gelen deprem sonrasında yapılan ihbarların incelenmesi sonucunda herhangi bir olumsuz durum tespit edilmediğini açıkladı. Bugün öğle saatlerinde Yeşilyurt'ta 4,3 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından AFAD ve ilgili ekipler bölgede çalışmalarına devam ediyor. Bakan Yerlikaya, depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletirken, ülkenin ve milletin afetlerden korunması için dua etti.

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Malatya'da Deprem Sonrası Olumsuz Durum Tespit Edilmedi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Malatya'da meydana gelen deprem sonrası yapılan incelemelerde olumsuz bir durumla karşılaşılmadığını duyurdu. AFAD ekipleri bölgede çalışmalarını sürdürürken, bakan depremzedelere geçmiş olsun dileklerini iletti ve ülke için dualarını eksik etmedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Malatya'da meydana gelen deprem sonrası gelen ihbarlarda herhangi bir olumsuz durumun olmadığını açıkladı.

ANKARA (İGFA) - Malatya Yeşilyurt’ta  bugün öğle saatlerinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.

AFAD ve ilgili kurumların tüm ekiplerinin saha taramalarına devam ettiği bölgeden gelen 3 ihbarı incelediklerini duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, an itibari ile olumsuz bir durumun olmadığını duyurdu.

"Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" diyen Bakan Yerlikaya, "Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamalarıyla Malatya'daki deprem sonrasında kamuoyu rahat bir nefes aldı. Bakanın bölgedeki olumsuz durum tespit edilmediğine yönelik açıklamaları, vatandaşların endişelerini azalttı. AFAD ve diğer ilgili kurumlar, saha taramalarına devam ederek gerekli önlemleri almaya devam ediyor.

BENZER HABER