DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.39 ₺
G.ALTIN 2,859.13 ₺
BTC 62,983.91 $
ETH 2,452.43 $
BİST 9,964.58

Hudut Kartalları Teröristlere Kapıda Geçit Vermedi!

Gündem 11
Yayınlama: 22 Temmuz 2024 Pazartesi 15:05 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Hudut Kartalları, Türkiye'den Yunanistan’a ve İran’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 8 kişiyi yakaladı. İncelemeler sonucunda, yakalanan kişilerden 1'inin PKK/KCK terör örgütüne katılmak maksadıyla yurt dışına çıkmaya çalıştığı belirlendi. Hudut Kartalları'nın sınırlardaki başarılı mücadelesi devam ediyor.

Hudut Kartalları Teröristlere Kapıda Geçit Vermedi!

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 9 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 10 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 215

Türkiye'nin sınırlarında gerçekleşen hareketli anlar! Hudut Kartalları, teröristlere kapıda geçit vermedi. Sınırlarımızda devam eden terörle mücadele kapsamında Türkiye'den Yunanistan’a ve İran’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 8 kişi tespit edildi ve yakalandı. Detayları kaçırmamak için haberimizi takip edin.

Terörle mücadele sınırlarda da sürüyor. Türkiye'den Yunanistan’a ve İran'a yasa dışı yollarla geçmeye 6'sı terörist olduğu belirlenen 8 kişiyi yakaladı.

ANKARA (İGFA) - Hudut Kartalları'nın sınırlardaki çalışmalarında da terörle mücadele sürüyor.

Hudut Kartalları, Türkiye'den Yunanistan’a ve İran'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 8 kişiyi yakaladı.

Yapılan incelemelerde yakalanan şahıslardan 1'inin PKK/KCK terör örgütüne katılmak maksadıyla yurt dışına çıkmaya çalıştığı tespit edildi.

Yakalanan şahıslardan 4’ünün FETÖ, 1'inin DHKP-C, 1’inin PKK/KCK terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.

Türkiye'nin sınırlarını korumak ve teröristlere geçit vermemek adına Hudut Kartalları titizlikle çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Türkiye'den Yunanistan’a ve İran’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 8 terörist kıskıvrak yakalandı. Bu operasyonlarla sınırlarımızın güvenliği korunmaya devam ediyor.

BENZER HABER