DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Hayrettin Yıldız ve Fatih Anlar'a Edirne TÜFAD'dan Ödül!

Spor 11
Yayınlama: 2 Temmuz 2024 Salı 17:27 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Keşanlı iki teknik adam Edirne TÜFAD Kongresi'nde başarılarından dolayı ödüllendirildi. Anafartalarspor Antrenörü Hayrettin Yıldız ve Fatih Anlar, Yıldız'ın antrenörlük hayatının 30. yılını aşması ve Anlar'ın Evreşespor'da üst üste kazandığı şampiyonluklar nedeniyle ödüllendirildi.

Hayrettin Yıldız ve Fatih Anlar'a Edirne TÜFAD'dan Ödül!

Keşanlı iki teknik adam Edirne TÜFAD Kongresi'nde büyük ödülü kazandı! Hayrettin Yıldız ve Fatih Anlar, futbol dünyasında adlarını altın harflerle yazdırdılar. Detaylar için tıklayın.

Keşanlı iki teknik adam Edirne TÜFAD Kongresi’nde başarılarından dolayı ödüllendirildi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Anafartalarspor Antrnörü Hayrettin Yıldız ve Fatih Anlar Evreşespor’da üst üste kazandığı şampiyonluklardan dolayı ödüllendirildi.

Yıldız’a antrenörlük hayatının 30.yılını aşması nedeniyle TÜFAD Başkanı Erdoğan Öztürk tarafından yaşam boyu Onur ödülü ve Fatih Anlar’a da Evreşespor’da üst üste kazandığı şampiyonluklar nedeniyle Edirne’nin futbol efsanesi Arda Denizeri tarafından ödülleri takdim edildi.

Yıldız ve Anlar’ı kutluyor, antrenörlük hayatında nice başarılar diliyoruz.

Keşanlı teknik adamlar Hayrettin Yıldız ve Fatih Anlar, Edirne TÜFAD tarafından ödüllendirildi. Yıldız'a yaşam boyu Onur ödülü, Anlar'a ise Evreşespor'daki şampiyonluklar için ödül verildi. Futbol camiasının iki önemli ismi, başarılarıyla alkış topladı. Antrenörlerin nice başarılara imza atmaları dileğiyle!

BENZER HABER