DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Havsa'da Jandarma Müdahalesi: Yaralı Köpek Kurtarıldı

GündemYerelEdirne 8
Yayınlama: 27 Haziran 2024 Perşembe 09:31 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, Havsa ilçesinde devriye sırasında yaralı halde bulunan bir köpeği kurtardı. Ekipler, yaralı köpeği emniyete alarak tedavi için hayvan barınağına götürdü.

Havsa'da Jandarma Müdahalesi: Yaralı Köpek Kurtarıldı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, Havsa ilçesinde yaralı bir köpeği kurtardı. Yaralı köpeğin kurtarılma anları kameralara yansırken, jandarma ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi takdir topladı. Detaylar haberimizde!

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, devriye faaliyeti esnasında Havsa ilçesinde yaralı halde bulunan bir köpeği kurtardı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne'de Jandarma ekipleri, Havsa'da devriye görevi sırasında yol kenarında hareketsiz yatan bir köpek fark etti. Yaklaştıklarında köpeğin yaralı olduğunu ve yardıma ihtiyacı olduğunu gördüler.

Ekipler, derhal köpeği emniyetli şekilde bulunduğu ortamdan alarak ilk kontrollerini yaptı.

Yaralı köpeğin tedaviye ihtiyacı olduğu tespit edilince, en yakın hayvan barınağına götürüldü.

Edirne'de jandarma ekipleri, Havsa ilçesinde devriye sırasında yaralı bir köpeğe yardım etti. Ekiplerin emniyetli bir şekilde köpeği kurtarması ve onu tedavi için hayvan barınağına götürmesi yerel halktan takdir topladı. Hayvanseverler, jandarma timinin gösterdiği duyarlılık ve yardımseverlik için teşekkür etti.

BENZER HABER