DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Gülben Ergen, Sezen Aksu İmzalı 'Nanik' Şarkısı İçin Yeni İmajıyla Hazırlıklara Başladı

Magazin 4
Yayınlama: 8 Temmuz 2024 Pazartesi 09:33 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Gülben Ergen, 12 Temmuz'da müzik severlerle buluşacak olan Sezen Aksu imzalı 'Nanik' şarkısı için klipte farklı bir görünüm sergileyecek. Evde ekibiyle hazırlık yaparken yüzlerce kostüm arasından özel tasarımları seçen Ergen, saçlarına rasta yaptırarak yeni bir tarz benimsedi. 'Nanik' klip çekimleri için heyecanla kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Gülben Ergen, Sezen Aksu İmzalı 'Nanik' Şarkısı İçin Yeni İmajıyla Hazırlıklara Başladı

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Sezen Aksu imzalı 'Nanik' adlı şarkısının klip çekimleri için sıra dışı bir imaja bürünmeye hazırlanıyor. Yüzlerce kostüm arasından seçtiği özel tasarımlarla dikkat çeken Ergen, saçlarına rasta yaptırarak hayranlarını heyecanlandırdı. Bu farklılıkla adından söz ettirecek olan 'Nanik' klip, müzikseverler arasında büyük ilgi uyandıracak.

Gülben Ergen, Sezen Aksu imzalı Nanik şarkısına bu hafta çekeceği klip için yeni bir imaja kavuştu.

İSTANBUL (İGFA) - Gülben Ergen’in Sezen Aksu imzalı şarkısı ‘Nanik’ 12 Temmuz’da müzik severlerle buluşuyor. Evinde ekibiyle hazırlık yapan Gülben Ergen yüzlerce kostüm arasından çok özel tasarımlar seçti. Klip için saçına rasta yaptıran Ergen bu hafta kamera karşısına geçecek. ‘Nanik’ Gülben Ergen’in bugüne dek seslendirdiği 12’nci Sezen Aksu şarkısı olacak.

Gülben Ergen, Sezen Aksu'nun eserlerinden birini daha yorumlayarak müzik dünyasına yeni bir soluk getiriyor. 'Nanik' şarkısı için yaptığı özenli hazırlıklar ve farklı imajıyla dikkatleri üzerine çeken Ergen, kendine özgü tarzıyla yine gündemde. Sezen Aksu imzası taşıyan bu şarkı, hem Ergen'in hem de Aksu'nun hayranları tarafından merakla bekleniyor.

BENZER HABER