DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Gölcük'te Plaj Voleybolu Turnuvasıyla Yaz Heyecanı Dorukta!

SporYerelKocaeli 8
Yayınlama: 16 Temmuz 2024 Salı 15:52 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kocaeli'de Gölcük Belediyesi'nin düzenlediği yaz spor etkinlikleri kapsamında Kum Futbolu Turnuvası'nın ardından, heyecan dolu Plaj Voleybolu Turnuvası başlıyor. Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi Uğur Mumcu parkı karşısındaki spor tesislerinde gerçekleşecek turnuva, 19-20-21 Temmuz tarihlerinde üç gün boyunca spor tutkunlarını ağırlayacak.

Gölcük'te Plaj Voleybolu Turnuvasıyla Yaz Heyecanı Dorukta!

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor etkinlikleri kapsamında Muhteşem Plaj Voleybolu Turnuvası heyecanı başlıyor! Değirmendere'de gerçekleşecek olan turnuva, spor tutkunlarını kum sahalarında nefes kesen mücadelelere davet ediyor. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, tüm gençleri ve sporseverleri bu unutulmaz etkinlikte bir araya gelmeye davet ediyor.

Kocaeli'de Gölcük Belediyesi yaz spor etkinlikleri; Kum Futbolu Turnuvası’nın ardından Plaj Voleybolu Turnuvası ile devam ediyor.

KOCAELİ (İGFA) - Spor Kenti Gölcük'te her yıl büyük ilgiyle gerçekleşen Plaj Voleybolu Turnuvası, bu yıl da 19-20-21 Temmuz tarihleri arasında üç gün boyunca çekişmeli maçlara sahne olacak. Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi Uğur Mumcu parkı karşısındaki spor tesislerinde düzenlenecek turnuvaya katılan takımlar, kum üzerinde yetenekleri konuşturacak.

Turnuvaya hemşehrilerini davet eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Plaj Yaz spor etkinliklerimiz ile başta gençlerimiz olmak üzere, spora gönül veren tüm vatandaşlarımızın tatillerini dolu dolu bir şekilde geçirmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Etkinlikler kapsamında yarın başlayacak olan plaj voleybolu turnuvamıza tüm gençlerimizi ve sporseverleri bekliyoruz” dedi.

Gölcük'te düzenlenecek olan Plaj Voleybolu Turnuvası, Kocaeli'nin sporseverlerini heyecanlandırmaya hazırlanıyor. Gençlerin ve spor tutkunlarının bir araya geleceği turnuva, yaz aylarında dolu dolu geçirilecek etkinlikler arasında yerini alıyor. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'in önderliğinde düzenlenecek olan turnuva, kum sahalarında gerçekleşecek çekişmeli mücadelelerle spor tutkunlarını bir araya getirecek.

BENZER HABER