DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.10 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,858.46 ₺
BTC 62,981.32 $
ETH 2,452.33 $
BİST 9,913.70

Gölcüklüler, Turizm Haftası'nda Doğa Yürüyüşünde Buluşuyor

GündemYerelKocaeli 8
Yayınlama: 18 Nisan 2024 Perşembe 13:47 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Gölcüklüler, 21 Nisan Pazar günü Örcün'den başlayacak doğa yürüyüşünde bir araya gelecek. Kocaeli Valiliği, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi ve Kocaeli Gölcük Turizm Birliği işbirliğinde düzenlenecek etkinlik saat 11.00'da başlayacak. Katılımcılar, doğa ile iç içe hoşça vakit geçirecek.

Gölcüklüler, Turizm Haftası'nda Doğa Yürüyüşünde Buluşuyor

Kocaeli'nin güzel ilçesi Gölcük'te heyecan dolu bir etkinlik başlıyor! Turizm Haftası kapsamında düzenlenecek doğa yürüyüşü, Örcün'den başlayacak ve doğaseverleri saat 11.00'da bir araya getirecek. Gölcüklüler, doğanın muhteşem güzelliklerini keşfetmeye hazır olun!

Gölcüklüler; Turizm Haftası kapsamında; 21 Nisan Pazar günü Örcün’den başlayacak doğa yürüyüşünde bir araya gelecek.

KOCAELİ (İGFA) -Gölcüklüler, Turizm Haftası’nda doğa yürüyüşünde buluşacak. Kocaeli Valiliği, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi ve Kocaeli Gölcük Turizm Birliği işbirliğinde düzenlenecek doğa yürüyüşü Örcün Meydanı’ndan başlayacak. Saat 11.00’da başlayacak etkinlikte Gölcüklüler, doğa ile iç içe hoşça zaman geçirecekler.

Etkinlik alanına ulaşmak isteyenler için saat 10.15’te Gölcük Telekom ve Değirmendere Çınarlık Meydan’dan hareket edecek servisleri kullanabilecekler.

Gölcük'te düzenlenecek doğa yürüyüşü için heyecan dorukta! Tarihi Örcün Meydanı'ndan başlayacak etkinlikte, Gölcüklüler doğayla bütünleşecek ve unutulmaz anlar yaşayacaklar. Kocaeli Valiliği, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Gölcük Kaymakamlığı ve Belediyesi ile Kocaeli Gölcük Turizm Birliği'nin işbirliğinde gerçekleşecek bu etkinlikte doğaseverler için unutulmaz bir gün olacak.

BENZER HABER