DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Gölcük Yeni Terminalinde Heyecan Verici İlerlemeler

GündemYerelKocaeli 11
Yayınlama: 13 Temmuz 2024 Cumartesi 10:55 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Büyükşehir tarafından Gölcük’te inşa edilen yeni terminal binasında yapılan çalışmalar büyük bir hızla ilerliyor. Yeni terminal binası çevresindeki mermer imalatları, dış cephe ve çatı işleri devam ederken, binanın iç kısmında da sona yaklaşıldı. Binanın yapımı için 10 bin metrekarelik bir alana sahip olacak.

Gölcük Yeni Terminalinde Heyecan Verici İlerlemeler

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan önemli bir proje olan Gölcük Yeni Terminali’nin inşaatı hızla ilerliyor. Gölcük’te inşa edilen bu dev projenin detayları merak konusu. Merakla beklenen Gölcük Yeni Terminali'nin detayları haberimizde!

Büyükşehir tarafından Gölcük’te inşa edilen yeni terminal binasında çalışmalar hızla ilerliyor

KOCAELİ (İGFA) - Ulaşımda çığır açan birçok projeyi hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şehrin gelecek vizyonuna değer kazandıran projelerin yapımına da devam ediyor. Ulaşımda kentin ihtiyaçları doğrultusunda inşasına başlan Gölcük Yeni Terminal binasında çalışmalar sürüyor.

YENİ TERMİNAL BİNASI

Gölcük Yeni Terminal Binasının çevresinde mermer imalatları yapılıyor. Dış cephe imalatlarının devam ettiği binanın çatı imalatları da sürüyor. Terminal binasının çevre beton, ıslak hacim ve cephe giydirme imalatları tamamlandı. Binanın iç kısmında mermer imalatları bitmek üzere. Ayrıca yapının elektrik ve mekanik imalatları devam ediyor. 10 bin metrekare alana inşa edilen yeni terminal binası zemin katı bin 450 m2, 1. normal katı 460 m2 olmak üzere toplamda bin 910 m2 kullanım alanına sahip olacak.

ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR

Büyükşehir tarafından yapımı devam eden Gölcük Terminal Binasının zemin katında bekleme salonu, yazıhaneler, çay ocağı, mescitler, emanet odası, güvenlik odası ve tuvaletler bulunuyor. Birinci katta ise ofisler, depo, personel soyunma odası, havalandırma santrali, elektrik odası ve tuvaletler yer alacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Gölcük Yeni Terminal projesindeki çalışmalar tam gaz devam ediyor. Binanın dış cephe ve çatı işleri hızla ilerlerken, iç kısımda da sona yaklaşıldı. 10 bin metrekarelik alana sahip olacak yeni terminal binası, şehrin ulaşımına önemli katkılar sağlayacak.

BENZER HABER