DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.50 ₺
G.ALTIN 2,878.50 ₺
BTC 62,972.65 $
ETH 2,452.00 $
BİST 9,900.25

Gölcük Belediyespor Şampiyonlukla Finallere Yükseldi

SporYerelKocaeli 9
Yayınlama: 22 Nisan 2024 Pazartesi 10:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Gölcük Belediyespor Genç Erkekler Voleybol Takımı, Bolu'da gerçekleşen Türkiye çeyrek final maçlarında 3 rakibini yenerek şampiyonluk elde ederek finallere ilerledi. Yalova'da düzenlenen yarı finallerde Gölcük Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu Futbol Takımı da tüm rakiplerini mağlup ederek şampiyon oldu. İlçede spor yatırımlarının meyvelerini toplayan Gölcük, Başkan Ali Yıldırım Sezer'in takımlara tebriklerini sunduğu bir gurur yaşadı.

Gölcük Belediyespor Şampiyonlukla Finallere Yükseldi

Gölcük Belediyespor'un başarısı heyecan yarattı! Genç Erkekler Voleybol Takımı Bolu'da zirveye çıktı ve finallere yükseldi! Gölcük Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu Futbol Takımı ise tüm rakiplerini eleyerek zaferle taçlandı! İlçede spor coşkusu dorukta!

Gölcük Belediyespor Genç Erkekler Voleybol Takımı, Bolu'da düzenlenen Türkiye çeyrek final maçlarında yarı finallere yükseldi.

KOCAELİ (İGFA) - Gölcük Belediyesi spora verdiği desteklerin meyvelerini alınan başarılar ile toplamaya devam ediyor. Gölcük Belediyespor Genç Erkekler Voleybol Takımı, Bolu'da düzenlenen Türkiye çeyrek final maçlarına katıldı. Karşılaştığı 3 rakibini yenen Gölcük Belediyespor şampiyon olarak finallere yükseldi.

İKİNCİ ŞAMPİYONLUK OKUL TAKIMINDAN

Spor alanında ilçede bir başka başarı Gölcük Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu Futbol Takımı’ndan geldi. Yalova’da düzenlenen yarı finallerde katılan futbol takımı, tüm rakiplerini yenerek şampiyon oldu. Kazanılan şampiyonluk ile finallere yükselen takım okulda ve ilçede sevinç kaynağı oldu.

BAŞKAN SEZER TAKIMLARI TEBRİK ETTİ

İlçede spora yapılan yatırımların başarı getirmesinden memnuniyet duyduklarını belirten Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Gölcük'ün gururu olan iki takımımızı da can-ı gönülden tebrik ediyor, üstün başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Gölcük Belediyespor'un Genç Erkekler Voleybol Takımı, Türkiye çeyrek final maçlarında gösterdiği başarılı performansla final yolunda ilerliyor. Aynı şekilde, Gölcük Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu Futbol Takımı da Yalova'da kazandığı şampiyonlukla adından söz ettiriyor. Başkan Ali Yıldırım Sezer'in tebrik mesajıyla taçlanan bu başarılar, Gölcük'ün spor alanındaki yükselen grafiğini gözler önüne seriyor.

BENZER HABER