DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.17 ₺
STERLIN 45.53 ₺
G.ALTIN 2,877.41 ₺
BTC 62,965.64 $
ETH 2,451.72 $
BİST 9,900.25

Gölcük Belediyesi'nden Çocuklara Unutulmaz Anlar: 'Unutulan Kitap' Adlı Müzikalli Büyük İlgi Gördü

GündemYerelKocaeli 4
Yayınlama: 29 Nisan 2024 Pazartesi 13:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Gölcük Belediyesi, kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı’nda sahnelenen “Unutulan Kitap” adlı müzikal ile çocuklara eğlenceli ve öğretici anlar yaşattı. Birbirinden renkli karakterlerin yer aldığı oyuna çocuklar büyük ilgi gösterdi ve neşe dolu zamanlar geçirdiler.

Gölcük Belediyesi'nden Çocuklara Unutulmaz Anlar: 'Unutulan Kitap' Adlı Müzikalli Büyük İlgi Gördü

Gölcük Belediyesi, kültür-sanat etkinlikleriyle çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor! Kervansaray’da sahnelenen 'Unutulan Kitap' adlı müzikal, renkli karakterleri ve öğretici mesajlarıyla çocukları büyülüyor. Aileleri ile birlikte unutulmaz anlar yaşayan minikler, Gölcük Belediyesi'ne teşekkürlerini sunuyorlar.

Gölcük Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Kervansaray’da sahnelenen “Unutulan Kitap” adlı müzikal, çocuklara eğlenceli anlar yaşattı.

KOCAELİ (İGFA) - Gölcük Belediyesi, düzenlediği eğlenceli etkinlikler ile çocuklara unutulmaz anlar yaşatıyor. Etkinlikler kapsamında Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı’nda “Unutulan Kitap” adlı müzikal oyun sahnelendi. Birbirinden eğlenceli karakterlerin sahne aldığı oyuna çocuklar, yoğun ilgi gösterdi. Gölcük Belediyesi konservatuvarı tarafından şarkılar eşliğinde sahnelenen neşeli oyunda, çocuklara öğretici bilgiler aktarıldı.

Aileleri ile birlikte oyuna gelen çocuklar, oyun karakterleri ile unutamayacakları eğlenceli anlar yaşadılar. Çocukların neşeli anlarına tanık olan aileler ise etkinlik için Gölcük Belediyesi’ne teşekkürü ettiler.

Gölcük Belediyesi, çocukları kültür-sanat etkinlikleriyle buluşturarak onlara eğlenceli ve öğretici anlar yaşatmaya devam ediyor. 'Unutulan Kitap' adlı müzikal, Kazıklı Kervansarayı'nda sahnelenmesiyle çocukların yüzünde gülümseme yaratırken aynı zamanda değerli bilgileri de onlara aktarıyor. Ailelerin de keyifle izlediği gösteri, Gölcük Belediyesi'nin çocuklara yönelik etkinliklerinin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.

BENZER HABER