DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.07 ₺
STERLIN 45.31 ₺
G.ALTIN 2,834.71 ₺
BTC 61,788.66 $
ETH 2,383.61 $
BİST 9,975.61

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Çınarlarla Yaşlılar Haftası’nda Buluştu

YaşamYerelKocaeli 3
Yayınlama: 22 Mart 2024 Cuma 11:56 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Yaşlılar Haftası kapsamında Gölcük Prof. Dr. İsmail Barış Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Gölcük’ün çınarları ile hasbihal eden Sezer, huzur evi yönetimi tarafından düzenlenen tiyatro oyununu büyükleri ile birlikte izledi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Çınarlarla Yaşlılar Haftası’nda Buluştu

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Gölcük Prof. Dr. İsmail Barış Huzurevi sakinlerine unutulmaz bir ziyaret gerçekleştirdi. Büyüklerimizle güzel anlar paylaşan Başkan Sezer, tiyatro oyununu izleyerek duygusal anlar yaşadı. Gölcük'ün çınarları bir araya geldi!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Yaşlılar Haftası’nda Gölcük Prof. Dr. İsmail Barış Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek Gölcük’ün çınarları ile hasbihal etti.

KOCAELİ (İGFA) - Gölcük’ün çınarları, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i konuk etti. Sezer, Yaşlılar Haftası kapsamında Gölcük Prof. Dr. İsmail Barış Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Ziyarette huzurevi sakinleri ile hasbihal eden Sezer, huzur evi yönetimi tarafından düzenlenen tiyatro oyununu büyükleri ile birlikte izledi.

Huzurevi sakinlerinin eğlencelerine ortak olan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Her zaman değerli büyüklerimizin yanındayız” diyerek ellerini öptüğü büyüklerinin Yaşlılar Haftası’nı kutladı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'in, huzurevi sakinlerine yönelik gerçekleştirdiği samimi ziyaretteki insan odaklı yaklaşımı takdir topladı. Çınarlarla bir araya gelerek geçmişin hatıralarını tazeleyen Sezer, toplumda dayanışma ve sevgi kültürünü canlı tutmaya devam ediyor.

BENZER HABER