DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.40 ₺
G.ALTIN 2,868.21 ₺
BTC 62,979.48 $
ETH 2,452.26 $
BİST 9,917.84

Gölcük'te Sokak Basketbolu Turnuvası Rekor Katılımla Son Buldu

SporYerelKocaeli 4
Yayınlama: 5 Ağustos 2024 Pazartesi 14:15 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Gölcük Belediyesi tarafından organize edilen Sokak Basketbolu Turnuvası, Değirmendere Yüzbaşılar Sahili'nde gerçekleşen final müsabakalarıyla sona erdi. 104 takımın ve 520 sporcunun yer aldığı turnuva büyük ilgi görürken, finalde madalya kazanan takımlar çeşitli ödüllerle ödüllendirildi.

Gölcük'te Sokak Basketbolu Turnuvası Rekor Katılımla Son Buldu

Gölcük Belediyesi'nin düzenlediği Sokak Basketbolu Turnuvası rekor katılımla son buldu. Değirmendere Yüzbaşılar Sahili'nde gerçekleşen heyecan dolu final müsabakaları etkinliğe renk kattı. Turnuvada madalya kazanan takımlar çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Gölcüklülerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, adeta bir şölene dönüştü. Başkan Ali Yıldırım Sezer ise sporculara ödüllerini bizzat takdim ederek katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen ve rekor sporcu katılımının olduğu Sokak Basketbolu Turnuvası, final müsabakaları ile tamamlandı.

KOCAELİ (İGFA) - Gölcük Belediyesi yaz spor etkinliklerinde kum futbolu, plaj voleybolu turnuvalarının ardından Sokak Basketbolu Turnuvası da sona erdi.

Değirmendere Yüzbaşılar Sahili'ne renk ve heyecan katan ve adeta şölene dönüşen turnuvada 104 takım, 520 sporcu mücadele etti. Gölcüklülerin büyük ilgi gösterdiği Sokak Basketbolu Turnuvası, final müsabakaları ile sona erdi.

Turnuvayı birinci tamamlayan takımlara çeşitli hediyeler verilirken, tüm katılımcı sporculara ise sertifikalar takdim edildi.

Turnuvanın finalinde basketteki hünerlerini göstererek katılımcı sporculara madalya ve ödüllerini takdim eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, "Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza, maçları yakından takip eden seyircilerimize, hakemlerimize, turnuvayı düzenleyen Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum" dedi.

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen ve rekor sporcu katılımının olduğu Sokak Basketbolu Turnuvası, Değirmendere Yüzbaşılar Sahili'nde büyük bir ilgiyle karşılandı. 104 takımın mücadele ettiği turnuva, sporcular arasında büyük bir rekabet ve heyecan yarattı. Turnuvayı birinci tamamlayan takımlara ödüller verilirken, tüm sporculara sertifikaları takdim edildi. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, katılımcılara teşekkür ederek etkinliğin başarılı geçmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

BENZER HABER