DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.39 ₺
G.ALTIN 2,859.13 ₺
BTC 62,983.91 $
ETH 2,452.43 $
BİST 9,964.58

Gençlik ve Spor Bakanı Bak'tan Fenerbahçe Opet'e Tebrik Mesajı

Gündem 5
Yayınlama: 25 Mart 2024 Pazartesi 09:31 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, AXA Sigorta Kadınlar Kupa Voley Dörtlü Finalinde Eczacıbaşı Dynavit’i yenerek kupayı kazanan Fenerbahçe Opet’i tebrik etti. Bak, Ankara Spor Salonu'nda oynanan maç sonrası, Fenerbahçe Opet'i ve Eczacıbaşı Dynavit'i kutladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Bak'tan Fenerbahçe Opet'e Tebrik Mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, AXA Sigorta Kadınlar Kupa Voley Dörtlü Finalinde zafer elde eden Fenerbahçe Opet'i tebrik etti. Bak, Ankara Spor Salonu'nda heyecan dolu bir maçın ardından takımları kutlayarak bir pozitif mesaj yolladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, AXA Sigorta Kadınlar Kupa Voley Dörtlü Finalinde Eczacıbaşı Dynavit’i yenerek kupayı kazanan Fenerbahçe Opet için tebrik mesajı yayımladı.

ANKARA (İGFA) - Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, AXA Sigorta Kadınlar Kupa Voley Dörtlü Finalinde Eczacıbaşı Dynavit’i yenerek kupayı kazanan Fenerbahçe Opet’i yayımladığı mesaj ile tebrik etti. 

Bakan Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Ankara Spor Salonu'nda Eczacıbaşı Dynavit ile Fenerbahçe Opet arasında oynanan AXA Sigorta Kadınlar Kupa Voley Dörtlü Finalinde rakibini yenerek şampiyon olan Fenerbahçe Opet’i kutluyorum. Sarı Lacivertli kulübün elde ettiği şampiyonlukta emeği geçen sporcu, teknik heyet, yöneticiler ve taraftarları tebrik ediyorum. Eczacıbaşı Dynavit’i de finaldeki mücadelesinden dolayı kutluyorum.”

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak'ın, AXA Sigorta Kadınlar Kupa Voley Dörtlü Finali'nde Fenerbahçe Opet'e gönderdiği tebrik mesajı spor camiasında büyük yankı uyandırdı. Fenerbahçe Opet'in kazandığı şampiyonluk sevincine, bakanın desteğiyle ayrı bir anlam katıldı. Bak'ın sportif karşılaşmalara verdiği değer ve tebrikler, sporseverler arasında takdirle karşılandı.

BENZER HABER