DOLAR 34.29 ₺
EURO 37.19 ₺
STERLIN 44.50 ₺
G.ALTIN 3,009.09 ₺
BTC 67,905.16 $
ETH 2,519.39 $
BİST 8,834.04

Gemlik'te Bayram Eğlencesi: Çocuklar Sevilen Çizgi Karakterlerle Buluştu

YaşamYerelBursa 4
Yayınlama: 11 Nisan 2024 Perşembe 09:06 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bayramda sokağa çıkan çocuklar, sevilen çizgi karakterlerle renkli anlar yaşadı. Belediye Başkanı Şükrü Deviren’in talimatıyla düzenlenen etkinliklerde, minikler sevimli kahramanlarla oyunlar oynayıp dans etti. Gemlik sahillerinde hatıra fotoğrafları çekilen çocuklar, çizgi karakterlerle eğlenceli zaman geçirdi.

Gemlik'te Bayram Eğlencesi: Çocuklar Sevilen Çizgi Karakterlerle Buluştu

Gemlik sokakları bayramında eğlenceli anlara sahne oldu! Sevilen çizgi karakterlerle buluşan çocuklar renkli kostümleri ile şeker tadında bayram kutlamaları yaşadı. Belediye Başkanı'nın organize ettiği etkinlikler, Gemlik sahillerini neşeyle doldurdu.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bayramda sokağa çıkan çocuklar, sevilen çizgi karakterler karşılaştılar.

BURSA (İGFA) - Gemlik sokakları Ramazan Bayramı’nda çocuklar için renkli görüntülere sahne oluyor. Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren’in talimatıyla organize edilen eğlenceli programlarda, sevilen çizgi karakterler, Gemlikli çocuklar ile buluşuyor.

Bayramın ilk günü, renkli kostümleri ile gerek mahallelerde gerekse sahilde miniklerin karşısına çıkan sevimli kahramanlar, Gemlikli çocuklar ile oyunlar oynayıp dans etti.

Çocuklar ve aileleri ile hatıra fotoğrafı da çekilen kahramanlar, şeker ikram etmeyi de unutmadılar. Havanın güzel olmasını fırsat bilerek çocuklarıyla sahile çıkan aileler, çizgi karakterlerin eğlenceli gösterileri ile keyifli saatler yaşadılar.

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren'in önderliğinde gerçekleşen bayram etkinlikleri, çocuklara unutamayacakları bir deneyim yaşattı. Renkli kostümleriyle çocukların yüreklerini fetheden çizgi karakterler, oyunlar ve dans gösterileriyle bayramın tadını çıkardılar. Bu neşeli etkinlikler, Gemlikli ailelerin de keyifli vakit geçirmesine olanak sağladı.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code