DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.38 ₺
G.ALTIN 2,865.37 ₺
BTC 62,989.26 $
ETH 2,452.64 $
BİST 9,923.93

Gemlik Kent Konseyi Seçimleri için Başkan Deviren'den Tarafsızlık Mesajı

GündemYerelBursa 12
Yayınlama: 27 Haziran 2024 Perşembe 12:58 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Bursa'nın Gemlik ilçesinde yapılacak Kent Konseyi için adaylarla bir araya gelerek, seçimlerde tarafsız olduğunu belirtti. Deviren, adaylara başarılar dileyerek, Kent Konseyi'nin kentin en dinamik kurumlarından biri olacağını vurguladı.

Gemlik Kent Konseyi Seçimleri için Başkan Deviren'den Tarafsızlık Mesajı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde yapılacak Kent Konseyi seçimlerine ilişkin heyecan dolu gelişmeler yaşanıyor. Belediye Başkanı Şükrü Deviren, adaylarla yapmış olduğu görüşmede tarafsızlık mesajı vererek, seçim sürecinin şeffaf ve adil olmasını temenni etti. Gemlik Kent Konseyi için adaylar arasında gerçekleşen buluşmada Başkan Deviren, işbirliği vurgusu yaparak kentin geleceği adına önemli adımlar atılacağını belirtti.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde yapılacak Kent Konseyi için adaylarla bir araya gelen Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, 29 Haziran Cumartesi günü yapılacak seçimlerde tüm adaylara başarılar dileyerek, tarafsızlık mesajı verdi.

BURSA (İGFA) - Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Kent Konseyi Başkanlığı'na aday Ahmet Aslan, Çiğdem Ateş ve Sedat Akkuş ile başkanlık makamında bir araya geldi.

Görüşmede Başkan Deviren, Gemlik Kent Konseyi'nin kentin en dinamik kurumlarından biri olacağını ve işbirliği içerisinde çalışacaklarını vurguladı.

Seçimlerin Gemlik’teki demokrasi anlayışı açısından önemli olduğuna dikkat çeken Deviren, tüm derneklerin davet edildiğini ve bu süreçte herhangi bir art niyetin olmadığını belirtti. Seçimlerde tarafsız olduğunu dile getiren Başkan Deviren, "Üç adayımıza da mesafemizin aynı olduğunu, hiç kimseyi ayırt etmeden ötekileştirmemizin olmadığını belirtmek isterim. Hiç kimse bana, Ahmet Bey için, Çiğdem Hanım için, Sedat Bey için bizi zorladın veya oy istedin diyemez. Herkese mesafem aynıdır. Her delege istediği adaya oy verme özgürlüğüne sahiptir. Kendi eşim bile buradaki adaylardan hangisine oy vereceğimi bilmiyor. Seçim günü değerlendireceğim adayları ve oyumu vereceğim" dedi.

Başkan Deviren, seçilecek başkanın bu görevden herhangi bir maddi kazanç sağlamayacağını ve tamamen gönüllü olarak görev yapacağını belirterek, adayların inisiyatiflerinden dolayı tebrik etti. 

Başkan Deviren, seçimlerin şeffaf ve adil bir şekilde gerçekleşmesini temenni etti.

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Kent Konseyi için yapılan seçimlerde tarafsızlığını vurgulayarak adaylara başarılar diledi. Demokratik bir sürecin yaşanacağını ifade eden Deviren, her adaya eşit mesafede olduklarını belirtti. Adayların maddi beklenti olmadan gönüllülük esasıyla görev yapacaklarını söyleyerek inisiyatiflerinden dolayı tebrik etti. Seçimlerde adil bir şekilde gerçekleştirilmesini temenni eden Başkan Deviren, Gemlik Kent Konseyi'nin kentin dinamik kurumlarından biri olacağını vurgulayarak işbirliği içerisinde çalışacaklarını belirtti.

BENZER HABER