DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.06 ₺
STERLIN 45.35 ₺
G.ALTIN 2,862.56 ₺
BTC 62,979.85 $
ETH 2,452.28 $
BİST 9,926.25

Gebzeliler Bayramlaşma Coşkusunu Kent Meydanında Yaşadılar

YaşamYerelKocaeli 3
Yayınlama: 11 Nisan 2024 Perşembe 11:47 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Gebzeliler, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz önderliğinde 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı'nda düzenlenen törende bir araya gelerek bayramlaştılar.

Gebzeliler Bayramlaşma Coşkusunu Kent Meydanında Yaşadılar

Gebzeliler, Kent Meydanı'nda Coşkulu Bayramlaşma Töreni! Gebze Kaymakamı ve Belediye Başkanı, 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı'nda Gebzeli hemşerilerine bayram tebriklerini iletti.

Gebzeliler, kent meydanında bayramlaştı. Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzeli hemşerileriyle 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda düzenlenen törende bayramlaştı.

KOCAELİ (İGFA) - Gebzelilerin kent meydanındaki bayramlaşmasına Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de katıldı.

15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda düzenlenen törende Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ilçe protokolünün katılımıyla Gebzeli vatandaşların bayramını tebrik etti.

Gebzeli hemşerilerinin tek tek bayramlarını tebrik eden Başkan Büyükgöz, “Bizleri sağlık ve afiyet içerisinde Ramazan Bayramına ulaştıran Rabbimize sonsuz hamd olsun. Bayramımızın gönüllerimize huzur, ülkemize esenlik, dünyamıza ve mazlum coğrafyalara barış getirmesi temennisiyle tüm hemşerilerimin Ramazan bayramlarını tebrik ederim” dedi.

Gebzeliler, Gebze Kent Meydanı'nda düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya gelerek coşkuyla bir bayram atmosferi yaşadılar. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün duygusal tebrik mesajlarıyla taçlandırılan etkinlik, hemşeriler arasında dayanışma ve sevgi bağlarını güçlendirdi. Gebzelilerin birlik ve beraberlik içinde her zaman kenetlenmeye devam edecekleri vurgusu törende büyük yankı uyandırdı.

BENZER HABER